Evolio a lansat un nou ceas inteligent cu cameră video și slot SIM

Evolio a lansat un nou ceas inteligent cu cameră video și slot SIM


Astăzi, cei de la Evolio au anunțat lansarea X-watch Pro, un gadget cu design actual, cu specificații tehnice superioare și cu noi facilități.Gadgetul se conectează cu smartphone-ul utilizatorului prin funcția bluetooth astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch. Pentru că beneficiază de slot pentru cartelă SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodată ca telefon propriu-zis.

Evolio a lansat un nou ceas inteligent cu cameră video și slot SIM


X-watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook, whatsapp, twitter sau skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

Noul smartwatch vine să completeze gama de wearables din portofoliul Evolio, o alternativă pentru fanii ceasurilor inteligente. Succesul înregistrat de X-Watch, primul smartwatch al brandului, ne-a determinat să investim într-un model cu specificații noi, superioare din punct de vedere tehnic. Segmentul dispozitivelor purtabile este unul strategic pentru noi și vom continua să dezvoltăm astfel de produse, din ce în ce mai apreciate și pe piața din România”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

X-watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări discrete. Noul smartwatch dispune de un mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fișiere audio. Totodată, ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.

Alte facilități ale ceasului sunt: înregistrator audio, alarmă, manager fișiere, funcție „găsește dispozitivul” și declanșator cameră smartphone.

Gadget-ul este compatibil cu Android și iOS și este disponibil în două culori, negru și albastru.

X-watch Pro poate fi achiziționat începând de azi în magazinele Altex și pe evolioshop.com la prețul promotional de 299 lei.