Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriOrange intră pe piața internetului fix și a televiziunii prin cablu

Orange intră pe piața internetului fix și a televiziunii prin cablu


Orange şi Telekom au anunţat azi lansarea primelor oferte comerciale bazate pe acordurile semnate la finele anului trecut prin care cei doi operatori îşi oferă acces reciproc la reţele pentru a-şi reduce costurile.

Orange intră pe piața internetului fix și a televiziunii prin cablu


Timişoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul ţării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange şi pentru soluţiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă şi de mai mult confort şi timp liber câştigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom, a anunţat Orange.

Pentru a le asigura clienţilor o experienţă cât mai bună şi o utilizare cât mai uşoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienţi. Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienţii vor fi sunaţi pentru a fi asistaţi telefonic la utilizare.

La rândul lui, Telekom Romania oferă clienţilor acces la reţeaua 4G a Orange, ajungând la o acoperire de 96% din populaţia urbană a României.

Acoperirea extinsă 4G este disponibilă clienţilor Telekom Romania noi şi existenţi,atât rezidenţiali cât şi din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament şi ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine