Bucharest Technology Week: Tehnologia viitorului prezentă la București pentru 7 zile (Update)

Bucharest Technology Week

UPDATE / 23 Mai 2016

Astazi a inceput cea mai mare sarbatoare a tehnologiei, Bucharest Technology Week. Alatura-te comunitatii locale in 7 zile pline de evenimente in tot orasul.

Saptamana se incheie cu cea mai mare expozitie de tehnologie pentru publicul larg, in Piata George Enescu, pe 27, 28 si 29 mai. Vino sa descoperi roboti care danseaza si fac curat singuri, scanere cu ajutorul carora iti poti printa bustul in format 3D, solutii de transport electrice, printre care si scutere actionate de miscarea corpului tau, solutii care te ajuta sa iti faci casa inteligenta si sa o controlezi prin intermediul telefonului si multe altele.

Cu cine te intalnesti la saptamana tehnologiei

• Roboti: Cainele Zoomer, MiP Self Balancing robot, roboti de linefollower, roboti de minisumo, Gigi the 3rd, brat robotic
• Gadget-uri si device-uri: Viaroom, PC Garage, iRobot, Samsung, Quick Mobile, F64
• Masini electrice si hibride: Tesla, Toyota si Lexus Romania, BMW Group Romania, Renault Romania, Autoklass Group, Badsi - Nissan, Ford Romania
• Solutii de transport electric: Smart balance, Air motion, Ninebot, E-Twow, Nitroscooters
• Solutii de printare 3D: Prototipare 3D, Suntem 3D, iPrint 3D
• Aplicatii mobile: Let's do it Romania, Uber
• Solutii de smart homes: Eaton, Gira, Schneider Electric
• Solutii de smart cities: Tonis, V Tree, uRAD Monitor, E-Mobility



Timp de o săptămână, între 23 și 29 mai, în oraș vor avea loc peste 30 de evenimente adresate publicului larg, conferințe de business tematice și o expoziție interactivă de tehnologie. Programul săptămânii poate fi găsit pe www.techweek.ro.


Orașe precum Londra, Berlin și chiar Sofia au deja propriile evenimente prin care sărbătoresc tehnologia și impactul pe care mediul digital îl are asupra activității noastre zilnice. În luna mai, Bucureștiul va fi plasat de asemenea pe această hartă o dată cu desfășurarea Bucharest Technology Week.

Bucharest Technology Week: Tehnologia viitorului prezentă la București pentru 7 zile

Liderii de business vor participa la 4 conferințe tematice, în care vor descoperi noi studii de caz ale aplicațiilor tehnologiei în afacerea lor. Innovation Summit (24 mai), Brands+Tech Summit (25 mai), Enterprise-IT Summit (26 mai) și Java Dev Summit (27 mai) vor avea loc la Athénée Palace Hilton, reunind experți din mediul local și internațional pentru dezbateri menite să accelereze adoptarea tehnologiilor noi de către companiile românești.

Săptămâna se va termina cu o expoziție interactivă în Piața George Enescu - Ateneu, pe 27-29 mai, în care vizitatorii vor putea testa mașini electrice și hibride, roboți, gadget-uri, device-uri, soluții de transport electric, soluții de printare 3D, soluții de smart homes și multe altele. Participarea la expoziție e gratuită pentru cei înregistrați online pe www.techweek.ro/tickets/#expo, care vor fi printre primii ce vor afla despre noile tehnologii și gadgeturi anunțate.

Conferințele sunt susținute de AMD în calitate de Partener al Innovation Summit, iQOS în calitate de Partener al Brands+Tech Summit, Siemens în calitate de Partener al Enterprise-IT Summit și ING în calitate de Partener al Java Dev Summit și de Metro Systems, Luxoft, Romstal și Endava în calitate de sponsori ai evenimentului. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive și TheCon. Beverages partner este Stella Artois.

Asociații și instituții partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea București

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech, Zon@ IT