Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 25%

Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 25%
Vânzările de smartphone-uri de pe piaţa locală au crescut în prima lună a acestui an cu 25%, la 271.000 de unităţi, faţă de 217.000 de unităţi în aceeaşi perioadă a anului 2015, un nivel apropiat de cel înregistrat în anii precedenţi doar în lunile de vârf din perioada de sărbători, şi mai mult decât media lunară a vânzărilor de mobile inteligente din 2015 - cel mai bun an de până acum pentru această industrie, conform unei cercetări de piaţă văzute de ZF (sursa citata)

2016, un nou an record. Vânzările de smartphone-uri au crescut cu 25% în ianuarie, la aproape 300.000 de unităţi


Anul trecut pe piaţa din România s-au vândut în medie pe lună 263.083 de smartphone-uri, la nivelul întregului an fiind raportată oficial comercializarea a 3,15 milioane de unităţi, conform aceleiaşi surse.

Pe de altă parte, din punct de vedere valoric piaţa a stagnat în primul trimestru la o valoare de aproximativ 155 de milioane de lei chiar dacă pe piaţă s-au comercializat cu peste 50.000 mai multe mobile inteligente faţă de anul anterior.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine