AllView a lansat Visual VR - primii ochelari de realitatea virtuala românești

AllView a lansat Visual VR


Allview lansează Visual VR – ochelarii care îți deschid calea către realitatea virtuală fără butoane. Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune în realitatea virtuală pe care o poți controla fără butoane externe, exclusiv prin mișcările capului. Ochelarii Visual VR funcționează împreună cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.


AllView a lansat Visual VR - ochelarii care îți deschid calea către realitatea virtuală fără butoane


Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop și care au diagonala cuprinsă între 4 și 6 inch. Ochelarii cântăresc numai 263g, o greutate redusă care asigură o utilizare confortabilă. Focalizarea și distanța dintre lentile pot fi reglate cu ușurință, pentru ca Visual VR să se adapteze nevoilor fiecărui utilizator. Ochelarii oferă un câmp vizual generos de 102°.

Odată intrat în aplicația Full Dive, utilizatorului i se vor deschide opțiunile meniului la o simplă mișcare din cap stânga-dreapta și invers iar menținerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicații va deschide secțiunea dorită.

Cu ajutorul Visual VR, utilizatorii pot intra mai bine în rolul personajelor din jocurile favorite, pot experimenta sporturi extreme sau pot trăi intens experiența filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°. Realitatea virtuală a depășit însă sfera divertismentului și este tot mai prezentă în domeniile științei și cercetării.

Clienții care au precomandat sau vor achiziționa în perioada următoare smartphone-urile P8 Energy PRO și X3 Soul PRO vor primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1. Clienții care doresc să achiziționeze separat ochelarii Visual VR2 vor putea să o facă începând de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 159 de lei, iar livrările vor începe din a doua jumătate a lunii mai. Posesorii smartphone-urilor compatibile cu Visual VR vor primi o reducere de 50 de lei la achiziționarea Visual VR2 de pe site-ul allview.ro. Reducerea va fi validată prin introducerea IMEI-ului telefonului în câmpul Coduri Discount din Coșul de cumpărături. Produsele compatibile sunt P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini și V1 Viper S4G.


Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata la un pret foarte bun.