ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition


ASUS a prezentat în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Special Edition și ZenFone Max, disponibile în România începând din luna martie 2016. Cele trei modele extind și mai mult oferta companiei, ASUS având acum în portofoliu telefoane inteligente cu tehnologii și performanțe remarcabile.

ASUS aduce în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition


ZenFone Zoom încorporează o cameră foto cu zoom optic 3x și lentile HOYA, ZenFone 2 Deluxe Special Edition este un telefon foarte performant cu finisaje de lux și o capacitate de stocare extinsă, în timp ce Zenfone Max integrează o baterie puternică pentru o autonomie de până la cinci zile.ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3x și cameră PixelMaster de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă. Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanșare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

Camera principală este asistată de un bliț Real Tone dual-LED ce creează o iluminare cât mai naturală, combinând perfect lumina galbenă cu cea albă. Focalizarea laser asigură un cadrul clar în numai 0,03 secunde, utilizatorul având posibilitatea să încadreze și să fotografieze rapid.

În proiectarea celui mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X, inginerii ASUS au rotit mecanismul cu lentile pentru a obține forma compactă. Sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI, ZenFone Zoom capturând mai multă lumină și mai multă culoare, dezvăluind detalii atât în lumină naturală, cât și în condiții de iluminare redusă.

Designul modelului ZenFone Zoom este inspirat de camerele foto DSLR, având butoane dedicate pentru declanșator și înregistrare. Carcasa internă este de tip unibody fiind fabricată cu ajutorul mașinilor de prelucrat cu comandă numerică (CNC), sablată și anodizată pentru protecția anticorozivă. În total sunt 201 de procese tehnologice prin care trece o carcasă de Zenfone Zoom înainte de a primi placa de bază și celelalte componente electronice.

ZenFone Zoom excelează și în fotografia macro, permițând apropierea la 5 centimetri de subiect, dezvăluind detalii incredibile. Utilizatorii experimentați pot folosi setările manuale pentru a regla viteza declanșatorului, valoarea expunerii, balansul de alb, sensibilitatea ISO și alte setări de nivel avansat.

Procesorul Intel Atom quad-core montat pe ZenFone Zoom echilibrează cu atenție balanța dintre performanță și eficiență, fiind bazat pe sofisticata arhitectură Silvermont pe 22nm. Cei 4GB de memorie RAM DDR3 și spațiul de stocare de până la 64GB completează specificațiile de top.

ZenFone Zoom integrează un modem LTE Category 4 cu viteze de download de până la 150Mbit/s. Împreună cu timpul de răspuns la atingere de numai 60ms, oferă o experiență fluidă în orice moment. Utilizatorii care folosesc intens telefonul se pot baza pe o baterie litiu-polimer de 3000mAh, dar și pe tehnologia exclusivă ASUS BoostMaster, care poate reîncărca bateria de la zero la 60% în numai 39 de minute.

Imaginile generate de ZenFone Zoom sunt afișate pe un ecran IPS Full HD cu diagonala de 5.5 inci. Unghiul de vizualizare de până la 178 de grade și densitatea de 403ppi ajută la redarea fiecărei imagini cu detalii precise.

ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition exprimă eleganța tehnologiei. Având un design inspirat de automobilele de curse, ZenFone 2 Deluxe Special Edition completează stilul utilizatorilor activi. Cele două versiuni, Silver Polygon și Carbon Night sunt motorizate de procesoarele Intel Atom Z3590 quad-core, tactate la frecvența de 2.5GHz. Memoria RAM de 4GB oferă suficient spațiu de lucru pentru rularea aplicațiilor pretențioase, incluzând aici și jocurile cu grafică avansată. ASUS a instalat pe acest telefon 128GB de memorie flash, la care se adaugă un card microSD de aceeași capacitate, obținându-se un total de 256GB. Astfel, utilizatorul va putea să stocheze o mulțime de filme și fotografii, realizate cu ajutorul camerei PixelMaster de 13 megapixeli, fără să-și facă griji în privința spațiului liber.

Tehnologia din interior este evidențiată prin finisajele de lux ale carcasei. Modelul cu multiple fațete este creat prin desenarea a 500 de poligoane, ce oferă un aspect deosebit dar și o bună prindere. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este alimentat de o baterie litiu polimer de 3000mAh, ce poate fi încărcată rapid cu ajutorul tehnologiei BoostMaster.

Specificații ZenFone Zoom ‏(ZX551ML)


    Platforma: Android 5.0 Lollipop cu interfață ASUS ZenUI
    Culoare: Negru/Alb
    Dimensiune telefon: 158.9 x 78.84 x 5 ~ 11.95 mm
    Greutate telefon: 185 g (cu baterie)
    Chipset: Intel Atom Quad Core Z3580 64-bit (2.3GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0
    Memorie: 4GB LPDDR3 RAM
    Stocare: 64GB Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii
    Slot de memorie: Card Micro-SD (până la 128 GB)
    Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
    USB, Bluetooth V4.0+EDR , NFC
    Micro SIM, 2G/3G/4G
    Navigaţie: GPS/GLONASS/BDS
    Ecran: IPS 5.5 inci, Full HD 1920x1080/403 PPI, Corning Gorilla Glass 4, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input
    Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), BoostMaster (încărcare 60% în 39 min)
    Cameră frontală: 5 MP
    Cameră principală: 13 MP, Focalizare Automată Laser 0.03 secunde, Bliţ LED bi-color, OIS, lentile HOYA cu 10 elemente, zoom optic 3X, senzor Panasonic
    Conector Audio: 3.5mm
    Senzori: Accelerometru/Busolă/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală/Senzor magnetic
    Bliț ZenFlash inclus în pachetSpecificații ZenFone 2 Deluxe Special Edition


    Platforma: Android 5.0 (Lollipop) cu ASUS ZenUI
    Culoare: Silver Polygon (Argintiu)/Carbon Night (Negru)
    Dimensiune telefon: 77.2 x 152.5 x 3.9 ~ 10.9 mm
    Greutate telefon: 170 g (cu baterie)
    Chipset: Intel Atom Quad Core Z3590 64-bit (2.5GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0
    Memorie: 4GB RAM LPDDR3
    Stocare: 256GB (128GB eMMC Flash + 128GB MicroSD card), 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii
    Slot de memorie: ocupat
    Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
    Micro USB (support OTG), Bluetooth V4.0, NFC
    Două cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G (numai convorbiri), Suport Dual SIM cu Funcţie Dual Active
    Navigaţie: GPS/GLONASS/BDS
    Ecran: IPS 5.5inci, Full HD 1920x1080, Corning Gorilla Glass 3, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input
    Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), BoostMaster (încărcare 60% în 39 min)
    Cameră frontală: 5 MP, focalizare fixă, diafragmă F2.0
    Cameră principală: 13 MP, focalizare automată, bliţ bi-color Real Tone, lentile cu 5 elemente
    Senzori: Accelerometru/Busolă/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală
    Asphalt 8 de la Game-loft este furnizat împreună cu 24000 monede gratuite.Specificații ZenFone Max


    Platforma: Android 5.0 Lollipop cu ASUS ZenUI
    Culoare: Negru/Alb
    Dimensiune: 77.5 x 156 x 10.55 mm
    Greutate: 202 g (cu baterie)
    Chipset: Qualcomm MSM8916 QuadCore 1.2GHz
    GPU: Adreno 306
    Memorie: 2GB RAM LPDDR3
    Stocare: 16GB eMMC Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii
    Slot de memorie: Micro-SD (până la 64 GB)
    Wireless: WLAN 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct
    Micro USB (support OTG)
    Bluetooth V4.0+EDR +A2DP
    Două cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G/3G/4G, Dual SIM, Dual Stand By
    Navigaţie: GPS, GLONASS, AGPS & BDS
    Ecran: IPS, 5.5inci, HD 1280x720, Corning Glass Glass 4, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, luminozitate 450nits, Full Lamination,
    Supports GloveTouch input
    Baterie: 5000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), functie de Power Bank
    Timp de Standby: 914 ore
    Timp de convorbire: 37.63 ore
    Cameră frontală: 5 MP, diafragmă F2.0
    Cameră principală: 13 MP, focalizare automată laser în 0.03 secunde, diafragmă F2.0, bliţ LED Real Tone
    Conector Audio: 3.5mm
    Senzori: Accelerometru/Busolă/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală/Senzor magnetic