Logitech G lansează cel mai bun mouse de gaming

Logitech G lansează cel mai bun mouse de gaming


Logitech prezintă astăzi cel mai bun mouse de gaming produs de compania elvețiană până în acest moment: Logitech® G900 Chaos Spectrum™.


Printre caracteristicile celui mai nou mouse de gaming se numără professional-grade wireless, cea mai bună tehnologie wireless la ora actuală, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru, iluminare personalizabilă, design mecanic al tastei pivot și construcție ușoară, pentru performanțe maxime și confort pe durata sesiunilor îndelungate de joc.

Modelul G900 Chaos Spectrum oferă o performanță wireless fără lag împreună cu o durată de viață mai mare pentru baterie, lucru certificat de către jucători profesioniști de sporturi electronice.

Logitech G lansează cel mai bun mouse de gaming


Am purtat discuții cu jucători profesioniști de eSports și niciunul dintre ei nu îndrăgește cablul la un mouse cu fir. Aceștia și-au exprimat dorința de a avea parte de libertatea pe care ți-o oferă un mouse wireless și precizia unuia cu fir. Astfel, acesta a fost obiectivul pe care și l-au luat inginerii noștri în ceea ce privește designul: conceperea unui mouse de gaming wireless care să fie mai rapid decât mouse-ii de competiție cu fir. G900 se ridică la nivelul așteptărilor și suntem siguri că este cel mai bun mouse de gaming pe care l-am făcut vreodată” a declarat Ujesh Desai vice președinte și general manager al departamentului de gaming de la Logitech.

Tehnologie wireless professional-grade


Cu o rată de raport de o milisecundă și conexiune wireless optimizată de 2,4GHz, Logitech G900 Chaos Spectrum își surclasează principalii competitori, fie modelele wireless, fie cele cu cablu. Mulțumită în mare parte tehnologiei exclusive clock-tuning, ce reduce în mod semnificativ consumul de energie, utilizatorii se pot juca în mod continuu timp de 32 de ore – un weekend întreg – în urma unei singure încărcări (24 de ore cu iluminarea presetată).

Atunci când acumulatorul rămâne fără energie, sistemul de monitorizare al acumulatorului, setat în Logitech Gaming Software (LGS), va notifica utilizatorul. Nu este nevoie ca utilizatorii să se oprească din joc pentru a reîncărca mouse-ul deoarece are capacitatea de a comuta din modul wireless în cel cu fir atunci când este conectat direct la PC. O simplă încărcare nu durează decât două ore, ceea ce înseamnă ca utilizatorii nu vor trebui să utilizeze cablul pentru prea mult timp.

Logitech G900 Chaos Spectrum conține senzorul PMW3366, cel mai bun senzor optic la ora actuală ce folosește tehnologia exclusivă clock-tuning.

Recunoscut de gameri și profesioniști ca fiind cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piață, PMW3366 redă cu o exactitate incredibilă pe ecran orice mișcare a mâinii pentru o performanță cât mai bună chiar și la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero accelerație și filtrare pe întreaga gamă DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat și reacție constantă la orice viteză.