Evolio lansează gama de soluții audio wireless Xound

Evolio lansează Xound One și Xound Pro, două modele de soluții wireless ce deschid un nou segment în portofoliul brandului.Evolio lansează gama de soluții audio wireless Xound


Xound Pro se remarcă printr-un design elegant, atrăgător, funcționalitate complexă și un sistem de sunet de înaltă calitate. Gadget-ul beneficiază de un touchpanel colorat și un sistem de iluminare cu led-uri ce permite schimbarea luminii de ambianță în funcție de starea de spirit și de moment.

Muzica preferată și sunetele de la clipuri video sau jocuri sunt redate la o calitate superioară datorită tehnologie XoundBoost.

Boxele Evolio Xound redau un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvențe de bass, până la cele mai înalte note, la 2*6W.

Sistemul se poate conecta la smartphone sau tabletă, astfel încât redă oricând un sunet stereo impecabil. Pentru conectarea unui dispozitiv multimedia fără funcție bluetooth - MP3, MP4 sau CD player – se poate folosi portul audio universal. Totodată, x-Sound PRO oferă posibilitatea de a reda muzică direct de pe cardul SD sau USB. Gadget-ul are funcție de radio, ceas, alarmă, calendar.

Xound One este o soluție compactă pentru a asculta muzica preferată oriunde și oricând. Tehnologia bluetooth permite conectarea la iPod, iPhone, iPad sau smartphone-uri, tablete și chiar laptop-uri. Totodată, gadget-ul poate fi conectat la playere media prin portul audio.

Cu microfon încorporat și funcție handsfree, permite preluarea apelurilor telefonce primite pe smartphone, ușor și rapid. Device-ul oferă o putere a sunetului de 10 W și beneficiază de o baterie litiu reîncărcabilă de 1050 mAh, pentru o autonomie de până la 4 ore.

Lansarea celor două noi produse vine în contextul extinderii continue a gamei de produse și accesorii din portofoliul Evolio. Sunt două gadget-uri competitive, care își găsesc ușor utilitatea acasă, la serviciu sau în vacanță”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

Xound One și Xound Pro sunt disponibile în regim de precomandă începând cu data de 1 aprilie, la un preț cu 30% mai mic decât cel de listă, în limita a 100 de bucăți. Prețul de vânzare recomandat este de 149 lei pentru Xound One, respectiv 299 lei pentru Xound Pro.