Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

ESET este cel mai bun la filtrarea mesajelor spam, confirmă testul

ESET este cel mai bun la filtrarea mesajelor spam, confirmă testul


ESET Mail Security a depășit toate produsele concurente în ultimul test al soluțiilor anti-spam realizat de Virus Bulletin, o organizație independentă de testare anti-malware.

ESET este cel mai bun la filtrarea mesajelor spamVirus Bulletin a publicat cea mai recentă recenzie comparativă VBSpam, un test în care soluțiile anti-spam au fost expuse unor amenințări preluate din realitate. ESET a obținut un scor final de 99.995 – încă o dată superior oricărui alt produs.

Cu siguranță, ESET a meritat o altă distincție VBSpam, relatează Virus Bulletin în raportul lui de testare.

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server s-a clasat în fruntea celorlalte 15 produse testate și i-a fost înmânat premiul de top VBSpam.

Produsul ESET a ratat doar zece mesaje spam din peste 200.000 de emailuri, cu zero rezultate fals-pozitive – chiar și pentru newsletter-e, pe care alte produse s-au străduit să le sorteze în mod corespunzător.

Combinația dintre rata de detectare excelentă și alarmele fals pozitive, împreună cu viteza ridicată a soluției ESET, s-a tradus în cel mai ridicat scor din testare, de 99.995 de puncte.

În testul VBSpam anterior din noiembrie 2015, ESET Mail Security a obținut de asemenea rezultate excelente, atingând un scor de 99.99 puncte, neînregistrând nicio detecție fals pozitivă.

Suntem mândri că utilizatorii noștri pot beneficia de performanța excelentă și constantă a produselor noastre,” comentează Ján Baláž, Product Manager la ESET.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine