ROG Sica, cel mai nou mouse pentru seria Republic of Gamers

ROG Sica, cel mai nou mouse pentru seria Republic of Gamers


ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat modelul alb al mouse-ul de gaming ROG Sica, dotat cu noi comutatoare Omron. ROG Sica este un mouse de gaming ambidextru, pentru orice tip de suprafață, optimizat pentru jocurile de tip MOBA.ASUS Republic of Gamers anunță cel mai nou mouse ROG Sica


ROG Sica dispune de două butoane independente și o rotiță de derulare cu click. Un soclu îmbunătățit permite montarea rapidă și personalizarea forței pentru apăsare cu ajutorul a noi comutatoare Omron, ce au o durabilitate estimată la peste 20 de milioane de clickuri.

Cele două butoane, stânga și dreapta, sunt separate de corpul mouse-ului, pentru a minimiza deplasarea degetelor și pentru a crește reacția tactilă și viteza de răspuns.

ROG Sica are o rată de eșantionare de 1000Hz și integrează un senzor optic de 5000 DPI, cu viteza de 130 de inci pe secundă și accelerare 30g, oferind utilizatorilor precizie la nivel de pixel.

Albul glaciar este completat de sigla ROG iluminată și de designul Maya. ROG Sica are conectori USB 2.0 placați cu aur și piciorușe de teflon. Software-ul inovativ Armoury le permite utilizatorilor să personalizeze funcțiile butoanelor, performanțele și efectele luminoase.

Utilizatorii pot salva aceste profiluri în memoria flash a mouse-ului.

Specificații  ROG Sica


ConectivitateCablu USB 2.0
RezoluțieSenzor optic 5000 DPI
Viteză urmărire130 inci pe secundă
Accelerație urmărire30g
Răspuns1000Hz rată de eșantionare
Comutator Omron D2FC-F-7N (cu durabilitate de 20 de milioane de clickuri)Socket cu instalare rapidă
CabluUSB 2m cauciucat, contacte placate cu aur
CompatibilitateWindows 10Windows 8.1Windows 8Windows 7
CuloriNegruAlb
Dimensiuni115 x 62 x 39mm
Greutate117g (inclusiv cablul)
NoteComutatoare compatibile socket ROG:Seria Omron D2F: D2F, D2F-F, D2F-01, D2F-01FSeria Omron D2FC Series: D2FC-3M, D2FC-F-7N, D2FC-F-7N(10M), D2FC-F-7N(20M