Netflix, cat costa un abonament Netflix in Romania

Netflix, cat costa un abonament Netflix in Romania


Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, şi pe piaţa din România.

Netflix, cel mai cunoscut serviciu de video-on-demand din lume, a confirmat, pe reteaua sociala Twitter, intrarea in Romania din luna ianuarie, simultan cu mai multe state din regiune. Netflix a anuntat si lansarea simultana in mai multe state din lume, pentru unii utilizatori din Romania platforma a inceput sa dea erori. Totodata, compania a updatat harta oficiala a zonelor unde Netflix este disponibil, incluzand si Romania. Marea absenta - China.

Poate sa fie vizionat si pe telefoanele mobile, televizoare si tablete!

Netflix confirma intrarea in Romania: de astazi poti sa iti faci abonament. Care sunt preturile la abonamente ?

Utilizatorii beneficiază de gratuitate timp de o lună, după ce şi-au făcut un cont pe această platformă.

Prima luna este gratuita, preturile, dupa cum se vede, pornind de la 8 euro/luna si putand ajunge pana la 12 euro/luna (circa 46,6 lei, in prezent - n.r.).

Compania a lansat serviciul in mai multe zeci de tari, simultan. Preturile sunt OK, 8, 10 si 11 Euro pentru trei tipuri de abonamente.

In prezent interfata este (inca) in engleza si filmele nu au subtitrare in Romana insa in urmatoarele luni cel mai probabil vor incepe sa apara filme si seriale localizate.

Printre producţiile disponibile spre a fi vizionate din România se numără "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul", "Hannibal" etc.

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional.

În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial, între care se numără şi peste 43 de milioane în SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original.

Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Mai jos lista de preturiSursa: WallStreet, Realitatea, Adevarul, MediaFax.