Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

YouTube va oferi filme și seriale pe bază de abonament

YouTube va oferi filme și seriale pe bază de abonament


Google negociază în prezent cu mai multe case de producție difuzarea de diverse filme și seriale în cadrul serviciului pe bază de subscripție, YouTube Red.


YouTube va oferi filme și seriale contra cost


Disponibil de la finele lunii octombrie, YouTube Red este serviciul prin care Google oferă abonaților care plătesc 10 dolari pe lună conținut video fără reclame. Cei de la Google au anunțat încă de la început că YouTube Red va include conținut propriu, mai exact că sunt în lucru mai multe seriale, dar nu au spus dacă vor prelua și conținut al altor studiouri.

Informațiile publicate de The Wall Street Journal nu numesc casele de producție sau filmele ori serialele vizate, dar susțin că Google caută conținut exclusiv sau disponibil în același timp cu difuzarea pe TV. Cu alte cuvinte, nu vor lua The Walking Dead sau The Big Bang Theory, ci vor urmări să obțină conținut care să fie disponibil online doar pe YouTube Red.

Pentru 10 dolari pe lună, YouTube Red oferă abonaților inclusiv acces la YouTube Music (serviciu care la rândul său include o subscripție completă la Google Play Music) și YouTube Gaming, serviciul de streaming pentru jocuri.

Comparativ, doar rivalul YouTube Music, Spotify Premium, costă 10 dolari pe lună afrima Profit, ca sursa citata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine