Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Download Lightsaber Escape - Google iti transformă telefonul într-o sabie laser 'Star Wars'

Google iti transformă telefonul într-o sabie laser 'Star Wars'


Cu trei zile înainte de lansarea oficială în cinematografe a filmului "Star Wars: The Force Awakens", Google a lansat o aplicaţie care transformă telefonul mobil într-o sabie laser asemenea celor purtate de protagoniştii acestei saga de science-fiction.

Download Lightsaber EscapeAplicaţia gratuită 'Lightsaber Escape' prezintă un joc individual în care utilizatorul se transformă în cavaler Jedi şi se apără de trupele inamice mişcând telefonul asemeni unei săbii laser, scrie agerpres.

Aplicaţia, care necesită utilizarea navigatorului Chrome al Google, foloseşte ecranul unui computer ca scenariu al jocului pe care îl calibrează la mişcările telefonului. Mişcând telefonul se obţine efectul unei săbii laser asemenea celor folosite în 'Star Wars'.

Scopul jocului este de a scăpa de duşmani folosind spada laser pentru apărarea de gloanţe, dar şi pentru a le schimba direcţia şi a trage în adversar.

Aplicaţia face parte din preparativele noului lungmetraj 'The Force Awakens' (Trezirea Forţei), al şaptelea episod al seriei create de George Lucas, care a fost vizionat luni în avanpremieră dar a cărei lansare mondială va avea loc vineri 18 decembrie în cinematografele din lumea întreagă.

Aplicatia se poate download din Google Play

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine