Jocul: Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront


Electronic Arts a lansat noul joc Star Wars Battlefront, în variante pentru PC și consolele Sony PlayStation 4 și Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei. Noul joc, de tip First Person Shooter, a fost produs în studiourile suedeze EA DICE, în colaborare cu Lucasfilm Ltd. La sfarsitul saptamanii trecute, studiourile EA Games – DICE au lansat probabil unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an 2015: Star Wars Battlefront.

Despre Star Wars Battlefront


Star Wars Battlefron
În Star Wars Battlefront intri în meciuri multiplayer pentru până la 40 de jucători, sau în misiuni inspirate din faimoasele filme, single player, split-screen sau în mod cooperativ online. Jocul combină acțiunea plină de adrenalină cu o grafică excepțională care aduce la viață cele mai cunoscute planete, arme, personaje și vehicule din universul Star Wars.  Si cum filmul Star Wars The Force Awakens isi face debutul peste numai o luna, momentul este excelent.

Efectele de sunet sunt cele originale și contribuie la experiența interactivă autentică și captivantă așteptată de fanii din întreaga lume.

Star Wars™ Battlefront este disponibil în principalele magazine retail și online specializate în gaming din România.

Lansarea jocului pe piața românească a fost realizată prin subsidiara română a Grupului ABC Data, care a devenit partenerul oficial de distribuție în România al Electronic Arts, lider global în industria jocurilor video.

Alături de noul Star Wars Battlefront, titlurile Electronic Arts lansate în 2015 și distribuite prin ABC Data România în calitate de partener oficial au fost FIFA 16 și NEED FOR SPEED, care au înregistrat deja vânzări retail și online de peste un milion de euro.

Star Wars Battlefront le permite utilizatorilor să participe la bătăliile cele mai faimoase din binecunoscuta serie cinematografică. Jucătorii pot prelua controlul personajelor și al vehiculelor din filmele primei trilogii Star Wars, într-un mediu de joc cu o grafică incredibil de detaliată și un gameplay alert, concepute special pentru PC și consolele next-gen.

Caracteristici principale Star Wars™ Battlefront


  • Cea mai captivantă și realistă experiență interactivă
  • Vizitează planetele din trilogia originală Star Wars™, aduse la viață cu un nivel fără precedent al detaliului grafic și autenticitate maximă.
  • Lupte la sol, la scară galactică
  • Bătăliile au loc pe planetele cele mai cunoscute din universul Star Wars, inclusiv Hoth, Endor și Tatooine, dar și pe noua planetă Sullust.
  • Pilotează o multitudine de vehicule terestre și spațiale
  • Speeder bikes, AT-AT's, X-wings, TIE Fighters și faimoasa navă Millennium Falcon te așteaptă în joc.
  • Intră în rolul personajelor faimoase din universul Star Wars™
  • Darth Vader, Luke Skywalker sau Boba Fett sunt câteva dintre personajele clasice pe care jucătorii le pot controla. Pe parcursul jocului îi vor întâlni și pe faimoșii C-3PO și R2-D2.


Jocul se va putea cumpara de aici