Black Friday: UTOK. Reduceri Black Friday Utok la Telefoane, Tablete si Televizoare

Black Friday: UTOK. Reduceri Black Friday Utok la Telefoane, Tablete si Televizoare




Black Friday Utok incepe la ora 00:00 si are loc in data 20-22 noiembrie. Incepe in 20 Noiembrie, vineri!

Black Friday UTOK - Reduceri Black Friday Utok Q5, Hello 7Q

UTOK anunta doua noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT si tableta Hello 7Q LTE, ambele echipate cu tehnologie 4G, procesoare Quad Core 64-bit si sistem de operare Android Lollipop 5.1.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT si tableta UTOK Hello 7Q LTE sunt disponibile pe www.utok.ro, la pretul de 699 lei, respectiv 599 lei. Cand incepe Black Friday utok.ro pretul va scadea cu -10% chiar -20%.

UTOK Q5 GT este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 64-bit, de 1 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie interna, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Black Friday UTOK - Reduceri Black Friday Utok Explorer


UTOK Explorer 4 este rugged smartphone-ul Dual SIM Quad Core cu standard de protectie IP68, autonomie de pana la 30 de zile, functie de apelare SOS si display IPS Gorilla Glass.

Pasionatii de aventuri in natura pot obtine echilibrul perfect intre putere, rezistenta si autonomie, prin noul UTOK Explorer 4, echipat cu procesor Quad Core de 1.3 GHz, 1GB RAM si 8GB memorie interna, standard de protectie IP68 si display IPS de 4”, cu tehnologie Gorilla Glass si baterie cu capacitate de 4500mAh, ce asigura o autonomie de pana la 30 de zile in modul stand-by si pana la 17 ore talk time.

UTOK Explorer 4 este smartphone-ul destinat celor ce doresc cele mai importante functii la printr-o simpla apasare de buton. Preluarea si respingerea apelurilor, precum si formarea unui numar SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe laturile smartphone-ului. In plus, camera foto de 8 megapixeli poate fi activata prin intermediul unui buton.

Black Friday UTOK - Reduceri Black Friday UTOK lanseaza cele mai rezistente smartphone-uri din gama: Dorel si Explorer


UTOK Dorel si Explorer ofera atat functiile de baza ale unui telefon, cat si puterea, versatilitatea si avantajele unui smartphone ce poate rula cele mai noi aplicatii Android. UTOK Dorel este destinat celor ce experimenteaza in fiecare zi conditii provocatoare, in timp ce UTOK Explorer se adreseaza celor cu simtul aventurii, dornici sa cunoasca fiecare colt al naturii.

Cu ajutorul invelisului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf si scufundarea in apa timp de 30 de minute, UTOK Dorel si Explorer sunt perfecte pentru utilizarea in conditii extreme.

Black Friday UTOK - Reduceri Black Friday - UTOK lanseaza gama completa de televizoare accesibile, compatibile cu televiziunea digitala


UTOK acceseaza segmentul televizoarelor cu 6 modele pregatite pentru trecerea la televiziunea digitala. Cu diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, tuner DVB-T2 si preturi accesibile, UTOK este pregatit sa digitalizeze Romania.

Fiecare televizor UTOK vine in intampinarea evolutiei televiziunii din formatul analog in cel digital, prin includerea tunerului DVB-T2.