Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Western Digital a cumparat SanDisk

Western Digital a cumparat SanDisk


Western Digital® Corporation (NASDAQ: WDC) şi SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), anunţă încheierea unui proces de achiziţie a SanDisk de către Western Digital. În total, SanDisk a fost evaluată la 19 miliarde de dolari, iar tranzacţia a fost aprobată de către consiliul de administrație al ambelor companii.


Western Digital anunta achizitionarea SanDisk pentru suma de 19 miliarde USD


Asocierea optimă este elementul cheie al transformării prin care Western Digital va trece pentru a se poziționa în continuare ca și companie care dezvoltă soluţii de stocare variate la scară globală.

Această achiziţie va conduce la lansarea de produse şi tehnologii noi, de ultimă generaţie, inclusiv dispozitive bazate pe memorii NVM (non-volatile).

Tranzacţia dublează practic adresabilitatea companiei Western Digital şi îi extinde participaţia în segmente de piaţă care sunt acum în creştere.

SanDisk are o experienţă de piață de 27 de ani, având expertiză în dezvoltarea de produse NVM şi soluţii de stocare. Achiziţia SanDisk va conduce Western Digital la crearea de produse bazate pe tehnologia NAND, cea mai mare companie de stocare din lume asigurându-şi astfel accesul la tehnologii solid state de ultimă generaţie

În ultimii ani Western Digital a derulat o serie de achiziţii de companii care ajută la dezvoltarea de noi produse şi tehnologii menite să poziţioneze compania în piaţă ca lider tehnologic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine