UTOK Dorel 4, rugged smartphone Quad Core cu standard IP68 si Gorilla Glass

UTOK Dorel 4, rugged smartphone Quad Core cu standard IP68 si Gorilla Glass


Dorel 4 este cel mai nou rugged smartphone Dual SIM din familia de telefoane rezistente UTOK, cu standard de protectie IP68, display IPS Gorilla Glass, procesor Quad Core, baterie cu capacitate de 4500mAh si functie SOS.

UTOK Dorel 4 este un rugged smartphone Quad Core, cu grad de protectie IP68 si autonomie de pana la
30 de zile. Este cel mai rezistent rugged smartphone UTOK, fiind complet protejat de praf si de imersii in apa de pana la 1.2 metri, timp de 40 de minute.

Pe langa standardul IP68 si invelisul cauciucat ce asigura protectie impotriva socurilor de pana la 1.2 metri fata de impact, UTOK Dorel 4 dispune de un display IPS de 4”, protejat de tehnologia Gorilla Glass.

Pe langa gradul ridicat de rezistenta, UTOK Dorel 4 dispune de un procesor cu patru nuclee, cu frecventa 1.3 GHz, 1 GB RAM si 8 GB memorie internă, cu posibilitatea extinderii cu pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD.

Camera foto principala de 8 megapixeli, alaturi de camera frontala de 1.3 megapixeli, conectivitatea 3G, WiFi, GPS si Bluetooth 4.0, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, precum si senzorii ca busola, accelerometru, de proximitate, de lumina si giroscop completeaza lista specificatiilor noului UTOK Dorel 4.

Toate aceste specificatii sunt insotite de o baterie cu o capacitate de 4500mAh, ce asigura pana la 30 de zile de stand-by si pana la 17 ore talk-time.

UTOK Dorel 4 reprezinta urmatorul pas in misiunea noastra de a oferi solutii de comunicare performante si rezistente. Este primul nostru rugged smartphone cu standard IP68, include tehnologia Gorilla Glass si este echipat cu specificatii tehnice demne de un gadget modern. Avand in vedere mediile de lucru unde nu exista acces la surse de energie, suntem convinsi ca bateria de mare capacitate va fi mai mult decat binevenita printre cei ce au nevoie sa tina in permanenta legatura atat cu partenerii de afaceri, cat si cu cei dragi.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Fiind un rugged smartphone destinat mediilor de lucru externe solicitante, UTOK Dorel 4 dispune de butoane speciale de accesare rapida a functiilor importante precum SOS, activarea ecranului, preluarea si respingerea apelurilor, si accesarea rapida a camerei foto. De asemenea, utilizatorii vor fi mereu la curent cu notificarile specifice apelurilor, mesajelor text si aplicatiilor preferate, gratie LED-ului de notificari integrat.

Utilizatorii UTOK Dorel 4 se pot bucura de beneficii precum o luna de continut gratuit in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant Reader, aplicatia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicatia prin care pot cumpara bilete la concerte, evenimente si spectacole.

Sursa UTOK Romania.