Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriToshiba lanseaza Toshiba dynaPad

Toshiba lanseaza Toshiba dynaPad


Toshiba dynaPad a fost creată pentru a reproduce sentimentul confortabil și natural al scrisului de mână, având chiar dimensiunea uzuală a unui caiet format B5.

Pentru a obține acest rezultat este inclus un stylus WACOM Active Electro-Static (AES) care excelează prin acuratețea poziției și este capabil să recunoască gradul de apăsare al pen-ului, indiferent care este acesta. Ca rezultat, utilizatorii își pot menține stilul natural de scriere în timp ce iau notițe, corectează documente sau desenează, păstrând totodată detaliile și acuratețea.

Chiar și greșelile nedorite sunt evitate datorită includerii unei caracteristici de protecție împotriva apăsării accidentale cu podul palmei pe ecranul tabletei.

Toshiba Europe GmbH anunță dynaPad, o tabletă cu Windows 10 unică, ce reinventează pixul și hârtia. Aceasta are o grosime de doar 6.9 mm și cântărește doar 569 g – fiind cea mai subțire și cea mai ușoară tabletă de 30 cm (12”) cu Windows 10 din lume. DynaPad poate fi transformată într-un PC mobil cu ajutorul tastaturii subțiri și ușoare, de dimensiuni complete, atașată pentru a profita la maxim de suita Microsoft Office. Creată pentru a încuraja creativitatea și a spori productivitatea, Toshiba dynaPad este notebook-ul suprem.

O suită de aplicații originale Toshiba pre-instalate permit utilizatorilor să colecteze, să organizeze și să partajeze cu ușurință notițele, imaginile și fișierele, cum ar fi TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip și TruNote Share.

Toate aplicațiile originale Toshiba oferă suport pentru capturarea și comunicarea conținutului necesar. Fie că este vorba de înregistrarea unei ședințe, de capturarea unei imagini cu text sau de scrierea manuală a unor notițe, colecția de aplicații va permite utilizatorilor să transmită conținutul cu ușurință către mai multe dispozitive. Toshiba dynaPad este potrivită atât pentru cei care scriu cu mâna dreaptă, cât și pentru cei care scriu cu mâna stângă, cu aplicații cum ar fi TruNote adaptabile pentru a menține stilul normal de scriere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine