Microsoft Summit 2015 - Mobilitate, date şi cloud, în focus la conferinţa Microsoft Summit 2015

Microsoft Summit 2015


Microsoft Summit, una dintre cele mai importante conferinţe de business şi tehnologie din România, va avea loc în perioada 4-5 noiembrie la palatul Parlamentului din Bucureşti,!


Microsoft Summit 2015 - Mobilitate, date şi cloud, în focus la conferinţa Microsoft Summit 2015


Microsoft Summit, una dintre cele mai importante conferinţe de business şi tehnologie din România, va avea loc în perioada 4-5 noiembrie la palatul Parlamentului din Bucureşti,

Fiind cel mai mare eveniment organizat de subsidiara locală a gigantului american Microsoft pe piaţa din România, Microsoft Summit, va avea ca teme centrale subiecte precum mobilitatea şi cloudul.

Vor participa pe lângă Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, şi Don Grantham, preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est, peste 50 de speakeri din România şi străi­nă­ta­te care vor aborda teme din mediul IT, dar şi din cel de business. De asemenea va fi prezent și managerul general al Uber pentru Europa Centrală, Rob Khazzam, care este responsabil cu extinderea operaţiunilor Uber pe pieţele din Ungaria, România şi Cehia.

Organizatorii estimează că peste 1.200 de persoane vor participa la eveniment. Totodată au precizat că participanţii vor avea ocazia să interacţioneze cu noile tehnologii Microsoft, care vor fi prezente la locurile special amenajate pentru demo-uri.