Cat costa PS4 (PlayStation 4)! Noul pret este de 1.599 lei

Cat costa PS4 (PlayStation 4)! Noul pret este de 1.599 lei


București, 21 octombrie 2015: Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) anunță diminuarea prețului pentru consolele PlayStation®4. 

Încă din momentul lansării PS4, obiectivul companiei a fost de a oferi jucătorilor cele mai bune experiențe de gaming și cea mai bună calitate a jocurilor. Pentru cei care nu au făcut încă trecerea la consolele de generație următoare, SCEE vine cu cea mai bună veste: consola PS4 poate fi achiziționată la un preț mai mic. Astfel, un PS4 de 500 GB, disponibil anterior pe piață la prețul de 1.799 de lei, poate fi acum achiziționat din toate magazinele de profil din România cu doar 1.599 de lei.

PlayStation®4 poate fi achiziționat în România la prețul de 1.599 lei


Jim Ryan, președinte al SCEE și CEO declară: “Suntem bucuroși să anunțăm că de astăzi, PS4 este mai accesibil pentru gameri. Dat fiind faptul că anul acesta s-au lansat cele mai multe blockbustere, iar anul viitor va fi lansat mult așteptatul Uncharted 4: A Thief’s End pe PS4, putem spune că acesta este momentul perfect să anunțăm faptul că iubitorii de jocuri își pot achiziționa un PS4 la un preț mai bun. Astfel, gamerii se vor putea bucura de cele mai bune jocuri și bundle-uri, inclusiv de pachetul 1TB”.

PS4 a avut în acest an un sprijin puternic din partea dezvoltatorilor, a primit update de software și a avut anunțuri importante de făcut cum ar fi lansările de jocuri: „Call od Duty: Black Ops III” (realizat de Activision Publishing, Inc., o filiala deținută de Activision Blizzard, Inc.) și “Star Wars Battlefront ™” (realizat de Electronic Arts INC.). De asemenea, PlayStation a inclus în 2015 și mai multe pachete speciale pe platforma PS4. Mai mult, Blockbusterul mult așteptat “Uncharted 4: A Thief’s End™” (SCE Worldwide Studios) și Street Fighter™ V (Capcom) vor face parte din portofoliul PS4 din 2016.


Pe lângă noul preț atractiv, SCEE va extinde sistemul PS4 și pentru alte categorii de public prin consolidarea în continuare a ecosistemului PS4, va include susținerea serviciilor de rețea disponibile pe PlayStation™ și va introduce PlayStation ®VR, sistemul de realitate virtuală special creat pentru PS4. Recenta actualizare de software 3.00 include o serie de opțiuni noi, cum ar fi aplicația de evenimente și YouTube live streaming, direct de pe sistemul PS4, precum și o îmbunătățire grafică în interfața de utilizator.

Acum este cel mai bun moment de a vă alătura universului PlayStation. SCE continuă să extindă universul PS4 prin titluri noi de jocuri și servicii de rețea care oferă o experiență unică PlayStation®.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), cu sediul în Londra, este responsabilă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita), sistemului de divertisment PlayStation®3, a aplicaţiei şi a suportului PlayStation®Network în 109 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. SCEE a revoluționat divertismentul pentru acasă din momentul lansării PlayStation® în 1994.

PlayStation®4 redefinește modul în care utilizatorii se implică în joc și folosesc conținutul online oferind o experiență grafică imersivă, viteză, inteacțiune personalizată și opțiuni avansate de relaționare socială. PS Vita este un sistem de divertisment portabil care oferă combinație între jocuri avansate și conectivitate socială. PS3® este un sistem avansat de divertisment care integrează motorul performant Cell Broadband Engine și procesoare RSX. SCEE dezvoltă, publică, întreprinde acţiuni de marketing şi distribuie aplicaţii de divertisment pentru aceste formate şi gestionează terţele programe pentru licenţa acestora pe teritoriul acestor ţări.