Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

ASUS participa la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu produse in premiera

ASUS participa la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu produse in premiera


ASUS participă în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Dreamhack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare eveniment al anului dedicat sportului electronic. 

Organizat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acesta va reuni pe parcursul a patru zile cei mai buni jucători din țara noastră și din regiune, precum și produse de gaming expuse în premieră în România. ASUS va prezenta modelul ROG G752, cel mai nou și mai puternic notebook de gaming din gama Republic of Gamers, în compania altor noutăți așteptate de public: placa de bază ROG Maximus VIII Extreme, desktopurile compacte de gaming ROG G20 și ROG G11, plăcile video ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti, monitorul ROG Swift PG279Q, căștile Strix 2.0 etc.
ASUS România invită vizitatorii de la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 în cadrul unui stand extins, cu o suprafață de peste 140mp, pentru a le prezenta cele mai noi și mai performante produse de gaming. Nu mai puțin de 10 desktopuri ROG G20 vor sta la dispoziția doritorilor pentru turnee ad-hoc de DOTA2 si Hearthstone.

De asemenea, vizitatorii vor putea intra în contact cu laptopul de gaming ROG G752, desktopurile ROG G20, ROG G11, plăcile video ASUS ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti, căștile Strix 2.0, monitoarele ROG Swift și plăci de bază cu chipseturi Intel Z170.

ASUS ROG G752


ASUS ROG G752 este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming din lume. Laptopul își face simțită prezența atât prin designul său agresiv și schema cromatică ROG Armor Titanium și Plasma Copper, cât și prin performanță.

Noul model, ce va fi prezentat în premieră în România la Cluj-Napoca, are la bază procesoare Intel Core i7 din generația a șasea, acceleratoare grafice NVIDIA GTX 980 și până la 64GB de memorie RAM DDR4. Laptopul poate rula la rezoluții mari cele mai solicitante jocuri ale momentului, fiind apreciat totodată și de profesioniștii ce prelucrează grafică și video.

Având noua aplicație Windows 10 Xbox, utilizatorii pot juca titlurile de Xbox direct pe G752, în același timp fiind posibile streamingul în altă cameră sau jocurile cu prietenii ce folosesc Xbox One și Xbox Live.

Tastatura iluminată, cu anti-ghosting, asigură că fiecare comandă va fi interpretată instant și corect, chiar și la apăsarea a până la 30 de taste concomitent. Având și mai multe taste macro, toate comenzile sunt puse la dispoziția jucătorului, ajutându-l să controleze mai ușor câmpul de luptă.

O soluție de răcire inteligentă elimină praful acumulat și transmite în exterior fluxul de aer cu ajutorul unor canale, crescând stabilitatea sistemului și longevitatea sa. Camera de vapori exclusivă ROG lucrează împreună cu conductele interne din cupru pentru a oferi un sistem eficient de răcire pentru GPU – conducând la o creștere de până la 6 procente a performanțelor, pentru un joc stabil și fluid.

ASUS ROG G20


Desktopurile compacte ASUS ROG G20CB și G20KB sunt construite pe platforme Intel și sunt dotate cu plăci video NVIDIA. În ciuda carcasei compacte de numai 9.5 litri, ASUS ROG G20CB este un veritabil calculator de gaming ce poate deveni o armă redutabilă pe mâinile unui gamer experimentat.

ASUS ROG G11


ASUS ROG G11 este un desktop performant, motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core și grafica NVIDIA GeForce GTX 980. Memoria SDRAM DDR4, unitățile de stocare M.2 și conexiunile USB 3.1, garantează utilizatorilor că ROG G11 este pregătit pentru cerințele actuale, dar și pentru cele care pot apărea pe viitor.

ASUS ROG Swift PG279Q


ROG SWIFT PG279Q este un monitor WQHD 2560×1440, cu diagonala de 27 inci și tehnologie IPS, prezentat în premieră la Cluj-Napoca. Monitorul oferă o rată de reîmprospătare de 144Hz și dispune de tehnologie NVIDIA G-SYNC. PG279Q încorporează conectori DisplayPort și HDMI.

Plăcile de bază ASUS Z170


Plăcile de bază cu chipset Intel Z170 oferă 5X Protection II sau Gamer's Guardian, asigurând integrarea celor mai fine componente, proiectarea excepțională a circuitelor și respectarea exactă a standardelor. Noile plăci de bază din seria Z170 beneficiază de porturi USB 3.1 Gen 2 Type-A și Type-C pentru a le oferi utilizatorilor viteze de transfer de până la 10Gbit/s.

Sursa: ASUS!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine