Allview, a lansat ieri V2 Viper si V2 Viper X, noua generatie de smartphone-uri din gama Viper!

Brașovenii de la Allview au lansat telefoanele care apelează când duci dispozitivul la ureche


Allview, brandul brașovean de smartphone-uri si tablete, a lansat ieri V2 Viper si V2 Viper X, noua generatie de smartphone-uri din gama Viper. Dispozitivele sunt Dual SIM, au un design elegant, slim si un șasiu robust, compus dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu.

Cele mai recente modele din gama Viper rulează Android Lollipop și oferă o experiență plăcută de utilizare, o interfață prietenoasă și o multitudine de aplicații interesante care așteaptă să fie descoperite. Ambele device-uri dispun de o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare fluență și o memorie Flash de 16GB care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB.

Cele mai recente dispozitive din gama Viper se adresează utilizatorilor exigenți, care apreciază în egală măsură performanța, durabilitatea și designul unui dispozitiv care face parte din viața de zi cu zi a acestora. (…) continuăm să aducem cele mai noi tehnologii pe piața autohtonă, prin lansarea V2 Viper X, primul dispozitiv Allview dotat cu cablu reversibil USB de tip C, cel mai nou standard în industrie”, a declarat Lucian Peticilă, director general Visual Fan.

Ambele device-uri pot fi controlate prin gesturi simple datorită funcțiilor speciale pe care le dețin. Funcția Touchless wake-up pornește ecranul printr-o dublă atingere, iar utilizatorul poate apela sau răspunde doar prin ridicarea telefonului la ureche. V2 Viper X si V2 Viper sunt disponibile pe bază de precomandă la prețuri de 1.249 și, respectiv, 999 lei, livrările începând din data de 6 noiembrie 2015 pentru V2 Viper X și 20 octombrie 2015 pentru V2 Viper.

Sursa