ESET Antivirus - Download ESET Antivirus si afla ultimele noutati despre ESET Mail Security 6 si rating software

ESET Antivirus - Download ESET Antivirus si afla ultimele noutati despre ESET Mail Security 6 si rating software


Noua generație a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange 6 a fost lansată la nivel mondial și include noutăți aduse la nivelul interfaței grafice, motorului anti-spam și modulului antivirus și o puternică orientare în direcția rolului de server.ESET, un pionier la nivel mondial în securitate IT vreme de peste două decenii, a anunțat astăzi lansarea unei noi generații a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server ce oferă o interfață de utilizator complet reproiectată, un nou motor anti-spam si antivirus, plus opțiuni de scanare bazate pe cloud.

Noua versiune a produsului este susținută nativ de către ESET Remote Administrator 6 și oferă o combinație extrem de solidă de protecție de anti-malware pentru server, filtrare eficientă a spam-ului și scanare minuțioasă la nivelul mesajelor e-mail.

"ESET Mail Security 6 pentru Microsoft Exchange Server menține în deplină securitate fluxul de comunicare al companiei, reducând la minim efectele adverse pe care le au mesajele nesolicitate asupra productivității de zi cu zi și ajutând la protejarea acestui canal de legătură cu exteriorul, ușor de exploatat în atacurile cu țintă precisă", declară Jan Balaz, Product Manager în cadrul ESET.

Pentru a ușura activitatea de zi cu zi a administratorilor infrastructurii IT a companiei, în ceea ce privește gestionarea mesajelor din carantină, ESET introduce Managementul Local al Carantinei, care le permite responsabililor cu securitatea să revizuiască și să ia măsuri în ceea ce privește mesajele email suspecte, prin intermediul unei interfețe web.

Funcția de Scanare La Cerere la Nivel Local le permite administratorilor să reducă resursele consumate la nivel de server și să aleagă ce baze de date și ce conturi email trebuie să fie scanate.


Noile straturi de protecție prezente în ESET Mail Security pentru Microsoft 6 pentru Microsoft Exchange Server securizează endpoint-urile împotriva amenințărilor aflate într-o continuă evoluție:

· Scanerul Avansat de Memorie – Întărește protecția oferită împotriva malware-ului puternic disimulat și / sau criptat.
· Exploit Blocker-ul – Întărește securitate aplicațiilor exploatate frecvent, precum browser-ele web, cititoarele PDF, clienții de e-mail sau componentele MS Office.
· Anti-Phishing – Scanează conținutul mesajelor e-mail în căutarea link-urilor sau script-urilor care pot induce în eroare utilizatorii să acceseze site-uri infectate.

Printre alte beneficii notabile oferite de căre ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange 6 Server se numără:

· Independență la nivelul Snapshot-urilor – Permite definirea unor căi alternative de instalare, pentru actualizări și pentru modulele de program, în timpul procesului inițial de instalare, astfel încât o mașină restaurată la o imagine anterioară să poată utiliza actualizările neafectate și să se evite astfel descărcările de dimensiuni ample.

· Mod de utilizare orientat spre server – Toate jurnalele relevante care ajută la analizarea activității de server și care sunt cruciale pentru rezolvarea problemelor sunt acum la mai puțin de un click distanță de fereastra principală.

ESET Endpoint Security primeste cel mai ridicat rating din partea SC Magazine


Multitudinea opțiunilor și funcțiilor oferite și ușurința în utilizare se numără printre punctele forte evidențiate în ESET Endpoint Security.

Performanța celor 10 soluții de securitate evaluate a fost judecată în șase categorii, ESET câștigând un rating de cinci stele în toate categoriile.

După listarea introductivă a numeroaselor funcții oferite de către produs, raportul de evaluare a remarcat suportul oferit diferitelor opțiuni directe de instalare, puse la dispoziție atât la nivel de server cât și la nivel de client, precum și opțiunile extinse de management și raportare detaliată oferită de către produs

"În ceea ce privește raportarea, administratorul are la dispoziție o funcție completă de creare de rapoarte. Deși sunt simultan oferite o mulțime de rapoarte predefinite, puteți crea propriul dumneavoastră raport, iar pentru a vă ajuta ESET vă oferă peste 1.000 de șabloane predefinite din care puteți alege. Odată ce un raport este definit acesta poate fi programat pentru a fi trimis în mod automat la o listă de contacte aleasă. Astfel, managementul poate obține un raport de stare ușor de parcurs, în fiecare dimineață, iar departamentul IT poate obține în același timp un raport detaliat, util pentru remedierea eventualelor incidente ", afirma SC Magazine.

ESET Endpoint Security este o soluție completă, administrabilă extensiv, ce lasă și mai multe resurse de sistem libere pentru activitățile curente, în timp ce livrează o protecție completă la nivel de endpoint.