Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

eMag.ro deschide primul sau Apple Shop din Romania

eMag deschide primul sau Apple Shop din Romania


Cel mai mare retailer online din Romania, eMAG, va deschide in urmatoarea saptamana un magazin, intitulat Apple Shop, destinat exclusiv produselor brandului american Apple afirma Wall-Street.

Cand si unde se va deschida primul eMAG Apple Store


Noul Apple Shop va fi deschis de vineri, 18 septembrie, in Bucuresti, in showroom-ul eMag de pe Soseaua Virtutii, nr. 148, sector 6.

In Romania, exista si alti dealeri autorizati Apple, precum iStyle sau Noumax sau iCentre.

Compania americana Apple din Silicon Valley proiecteaza si creeaza terminalele iPhone, iPad, notebookurile si desktopurile Macintosh. Apple isi comercializeaza, de asemenea, produsele prin intermediul propriilor magazine sub brandul Apple Store.
Compania Dante International, care detine cel mai mare magazin online din tara, eMag.ro, aproape si-a dublat numarul de angajati in 2014 fata de 2013, de la 576 la 1015 angajati.

Compania a generat in 2014 afaceri de 285 milioane de euro, in crestere cu circa 65% fata de anul precedent. Investitiile masive ale companiei in extinderea internationala (Polonia – n.r.) dar si punerea la punct a sistemelor IT si a marketplace-ului local au dus la adancirea pierderilor.

Astfel, compania a inregistrat, conform Ministerului de Finante, pierderi de 13,2 milioane de euro in 2014, fata de pierderile de 1,5 mil. euro in 2013.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine