Allview lansează cel mai accesibil smartphone din gama Soul, X2 Soul Lite

Allview lansează cel mai accesibil smartphone din gama Soul


Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie românească care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia și Lituania.

Allview lansează cel mai accesibil smartphone din gama Soul, X2 Soul Lite


Allview, brandul brașovean de smartphone-uri și tablete, a lansat, ieri, X2 Soul Lite, un smartphone accesibil din gama Soul.

Acesta are un design elegant, iar display-ul IPS HD redă culori clare și naturale. Device-ul Dual SIM oferă multiple posibilități de conectivitate, navigare la viteze 4G de până la 150 Mbps și compatibilitate cu standardul FDD.

X2 Soul Lite este ușor de utilizat, deoarece poate fi controlat printr-o serie de gesturi simple. Device-ul poate fi pornit printr-o dublă atingere a display-ului și permite accesul direct în diferite aplicații desenând o literă pe ecranul blocat.

De asemenea, smartphone-ul are un sistem de iluminare inteligentă, util in momentele în care utilizatorul dorește să se relaxeze citind. Device-ul detectează privirea îndreptată către ecran și îl menține pornit, iar atunci când utilizatorul nu mai privește ecranul, acesta intra automat în stand-by. Ușurința în ultilizare se datorează și sistemului de operare Android 5.0, Lollipop și a temelor personalizate Allview.

Device-ul dispune de un player audio cu un design modern care asigură sunete de calitate datorită sistemului DTS. Bateria de 2400mAh oferă cu până la 25% mai multă autonomie în comparație cu cel mai des utilizate baterii de smartphone-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de până la 240 de ore în stand-by și până la 625 de minute de convorbire.

X2 Soul Lite dispune, la fel ca și ultimile device-uri din gama Soul, de funcția Chameleon. Aceasta va transforma interfața device-ului într-una nouă de fiecare dată. Funcția adaptează cu lorile din mediul înconjurător și transpune realitatea în meniul telefonului. Astfel, utilizatorii pot beneficia de teme personalizate și adaptate preferințelor lor.

X2 Soul Lite este disponibil pe baza de precomandă la prețul de 699 lei, livrările începând din data de 12 octombrie 2015.

Sursa