Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U

QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U


QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U. Beneficiind de un procesor avansat Freescale dual-core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM DDR3, TS-431U oferă performanță multi-tasking excepțională, sporind productivitatea și furnizând un cloud privat pentru accesarea ușoară și sigură a datelor.


QNAP a lansat unitatea Turbo NAS TS-431U cu patru sertare, optimizata pentru montarea in rack


"TS-431U oferă o soluție ideală pentru afacerile mici și grupurile de lucru care doresc o stocare de înaltă performanță, în rețea, cu un cost redus de achiziție, fără compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea", a declarat Jason Hsu, manager de produs al QNAP.

TS-431U este o soluție de stocare în rețea, performantă, fiabilă și accesibilă, oferind viteze de până la 148 MB/s la citire și 119 MB/s la scriere prin intermediul celor două porturi Gigabit LAN. TS-431U suportă setări dual IP, moduri port-trunking și le permite utilizatorilor să seteze toleranța la erori sau agregarea conexiunilor pentru creșterea volumului de date transmise.

TS-431U vine cu multiple aplicații de business incluzând partajarea fișierelor între platforme pentru Windows, Mac și Linux/UNIX, oferind o soluție de stocare centralizată. La acestea se adaugă serviciile Windows AD, LDAP și setarea avansată a permisiunilor, soluțiile de recuperare a datelor cu RTRR sau rsync și backup în Microsoft Azure, Amazon S3/Glacier, Google Cloud Storage, Rackspace, IBM SoftLayer și HP Helion Cloud. Qsync sincronizează datele între diverse dispozitive pentru a facilita colaborarea și munca în echipă.

QNAP NAS oferă mai multe caracteristici pentru îmbunătățirea activității de la birou. Surveillance Station furnizează o soluție de supraveghere profesională, cu stocare în rețea și un sistem de management video cu monitorizare în timp real, înregistrarea și rularea fișierelor audio/video.

Notes Station se prezintă ca un instrument de luare a notițelor, bazat pe cloud privat ce partajează ideile între colaboratori. Streamingul meadia prin intermediul DLNA, AirPlay, Chromecast și Plex Media Server le permite utilizatorilor să ruleze conținut multimedia stocat pe TS-431U, pe orice televizor compatibil sau media player.

Specificații principale


TS-431U: montare în rack 1U, 4 sertare; procesor Freescale ARM Cortex-A9 dual-core 1.2GHz cu motor de accelerare a criptării, RAM 1GB DDR3; 3.5"/2.5" SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD/SSD, hard discuri hot-swappable; 4 x USB 3.0; 1 x USB 2.0; 2 x Gigabit LAN.

Sursa: QNAP.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine