Noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

Noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR


SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi lansarea a trei obiective: NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR cu o constructie optica noua si sistem de reducere a vibratiilor, NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6E ED VR, cel mai lung zoom cu diafragma fixa din gama NIKKOR si NIKKOR AF-S 24mm f/1.8G ED un obiectiv usor si compact, cu distanta focala fixa si unghi foarte larg.

Mai rapid. Mai stabil. Faceti cunostinta cu noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR


Nikon actualizeaza „minunata treime” de obiective luminoase cu zoom cu noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR.

Cel mai utilizat zoom profesional din gama NIKKOR este acum mai rapid si mai stabil ca oricand. ImageBeneficiaza de un design optic complet nou, sistem de reducere a vibratiilor (VR) si o constructie mai rezistenta.

Desi obiectivul actual de 24-70 mm este inca mult apreciat, noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR ofera performante si mai bune. ImageDesignul optic complex, cu 20 de elemente in 16 grupuri, include in premiera pentru un obiectiv NIKKOR, un element asferic din sticla ED, proiectat pentru a reduce aberatiile cromatice si fenomenul “coma”, asigurand rezolutii superioare inclusiv la periferia imaginii. Sistemul VR, cu totul nou, minimizeaza efectul tremuratului aparatului foto si permite fotografierea cu timpi de expunere mai lungi cu pana la patru stopuri.

De asemenea, obiectivul dispune de diafragma electromagnetica pentru expuneri mai precise in timpul fotografierii in serii de mare viteza, iar functia AF este imbunatatita, gratie motorului SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon, care este de pana la 1.5 ori mai rapid decat motorul SWM din modelul precedent.

Obiectivul este complet etansat impotriva intemperiilor, beneficiaza de tratamentul Nano Crystal de la Nikon si de acoperirea cu fluor aplicata pe elementele de sticla exterioare, care protejeaza eficient de apa, praf si murdarie, fara a compromite calitatea imaginii.

NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6E ED VR


Indiferent daca fotografiati subiecte in miscare, pasari, avioane sau sporturi de actiune, acest teleobiectiv in format FX cu distanta focala de 200-500 mm ofera o plaja larga de fotografiere, in timp ce diafragma constanta f/5.6 asigura controlul cursiv asupra profunzimii de camp pe intregul interval de zoom.

Fiind cel mai lung zoom cu diafragma fixa din gama curenta NIKKOR, noul NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6E ED VR beneficiaza de cea mai noua tehnologie de reducere a vibratiilor (VR) ce permite fotografierea cu timpi de expunere cu pana la 4.5 stopuri mai lungi si include modul VR SPORT pentru urmarirea actiunilor rapide. Diafragma electromagnetica asigura controlul stabil al expunerii chiar si in timpul fotografierii in serii continue de mare viteza.

NIKKOR AF-S 24mm f/1.8G ED


Acest nou obiectiv cu distanta focala fixa de 24mm si cu un design compact ofera un plus de versatilitate si de libertate creativa. Diafragma luminoasa f/1.8 asigura o profunzime de camp mica, un bokeh delicat si imagini clare in lumina redusa.

Formula optica include doua elemente din sticla ED, doua elemente asferice si tratamentul Nano Crystal de la Nikon care contribuie la obtinerea unor imagini clare si luminoase. Distorsiunile sunt bine controlate, la fel si defectele potentiale care apar in mod tipic la periferia unui obiectiv cu unghi larg, precum pierderea de lumina sau diminuarea claritatii.

NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR, NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6E ED VR si NIKKOR AF-S 24mm f/1.8G ED vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie.

Sursa Nikkon & Skin