Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Windows 10 poate fi descărcată gratuit de la sfârșitul lunii iulie

Windows 10 poate fi download-at gratuit de la sfârșitul lunii iulie


Utilizatorii de Windows 7 și 8 pot face gratuit upgrade la versiunea Windows 10 a sistemului de operare începând cu sfârșitul lunii iulie, informează agenția DPA

Versiunea test a Windows 10 poate fi descărcată gratuit de la sfârșitul lunii iulie


Oferta nu este disponibilă însă pentru cei care folosesc încă Microsoft Vista sau sistemul XP. Aceștia vor trebui să cumpere o nouă licență pentru Windows 10 afirma agerpresAceasta versiune test este gratuită și va rămâne astfel și după ce versiunea finală va fi disponibilă pe 29 iulie, însă utilizatorii vor trebui să accepte faptul ca se vor confrunta cu unele bug-uri și erori ale sistemului de operare pe care le vor putea transmite ca notificari către Microsoft atunci când se ivesc.

Unele reviste de IT din Germania notează că o opțiune bună ar fi cumpărarea acum a unui Windows 7 pentru a obține un upgrade gratuit la versiunea Windows 10. Windows 7 poate fi găsit adesea la vânzare cu un discount consistent, menționează DPA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine