SAPPHIRE NITRO - o noua serie de placi video pentru gameri

SAPPHIRE NITRO - o noua serie de placi video pentru gameri

SAPPHRE Technology introduce noua linie de placi grafice bazate pe cea mai noua arhitectura grafica de la AMD. Noua serie SAPPHIRE NITRO reprezinta o evolutie a pozitiei de lider, a premiilor obtinute, a tehnologiei de ultima ora pentru placile noastre grafice dezvoltate cu capabilitati destinate a fi atractive pentru majoritatea jucatorilor pe PC. In acelasi timp, SAPPHIRE va promova si o noua comunitate a entuziastilor pentru gaming - SAPPHIRE NATION.

Performantele excelente,calitatea, fiabilitatea, stabilitatea placilor high+end au fost in permanenta dezvoltate pentru a pastra gamingul hardcore.

Seria SAPPHIRE NITRO se mandreste cu o serie de specificatii pana acum disponibile doar pe placile high-end, cum ar fi condensatori cu durata mare de viata, si premiatele bobine SAPPHIRE Black Diamond, precum si noi versiuni premiate de sisteme de racire. Contururile sale elegante, cu finisaje in negru si bronz au fost concepute pentru a se potrivi in orice configuratie de constructie.

Iar cea mai noua arhitectura grafica de la AMD ofera crestere de performanta in jocuri precum si suport pentru cele mai noi tehnologii, inclusiv DirectX 12, AMD FreeSync, TrueAudio, lichid VR, VSR scalare si Ultra HD. Deci, orice fel de gamer esti, seria SAPPHIRE NITRO iti ofera o experienta maxima de joc pentru bugetul tau.

SAPPHIRE NITRO R9 390 ofera cea mai noua versiune al premiatului Tri-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele trei ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II) care poate opri complet ventilatoarele pentru o operare silentioasa in sarcina usoara.

Matricea de conducte include modelele pe 10mm si radiator turnat, pentru a mentine placa racita chiar si in conditii de utilizare in aplicatii cu cerinte mari, iar utilizarea condensatorilor cu durata mare de viata impreuna cu bobinele SAPPHIRE Black Diamond contribuie la o mentinere a performantei si fiabilitate. SAPPHIRE NITRO R9 390 vine cu 2560 Stream Processors, 8GB din cea mai noua memorie GDDR5 la 6000Mhy, o frecventa de ceas la 1010Mhz. Ofera SAPPHIRE Performance Index* 4 ceea ce inseamna ca garanteaza rularea la 1080p in jocuri la setari maxime si ofera o extraordinara experienta de gaming la 1440 si dincolo.

SAPPHIRE NITRO R9 380 ofera cea mai noua versiune al premiatului Dual-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele doua ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II) care poate opri complet ventilatoarele pentru o operare silentioasa in sarcina usoara.

Ventilatoarele de 10cm cu radiatorul turnat sub presiune sunt realizate pentru a mentine placa video racita chiar si in cele mai solicitante aplicatii, iar condensatorii cu durata lunga de functionare alaturi de bobinele SAPPHIRE Black Diamond ofera performanta constanta si fiabilitate.

SAPPHIRE NITRO R9 380 are 1792 Stream Processors, 4 GB din cea mai noua memorie GDDR5 5800 MHz, precum si o viteza de ceas 985 MHz. Toate acestea ofera o performanta SAPPHIRE Index * 3 care garantateaza o experienta de joc in mare detaliu la 1080p si dincolo.

SAPPHIRE NITRO R9 370 ofera cea mai noua versiune al premiatului Dual-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele doua ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II). Noul sau design cu radiator turnat sub presiune mentine placa racita, si apar si aici condensatorii cu durata lunga de viata si bobinele SAPPHIRE Black Diamond pentru o performanta constanta si fiabilitate. SAPPHIRE NITRO R7 370 are 1024 Stream Processors, 4 GB din cea mai noua memorie GDDR5 5600 MHz, precum si o viteza de ceas 985 MHz. Aceasta ofera o performanta SAPPHIRE Index * 2 ceea ce inseamna ca garanteaza o experienta de joc la 1080p si dincolo.

Entuziastii jocurilor vor fi de altfel interesati si de noul site fost lansat in aceasta saptamana. SAPPHIRE Nation reprezinta o comunitate online SAPPHIRE, dedicata entuziastilor tehnologiei si a gamingului.Functioneaza ca un hub central pentru activitatile de promovare, si strange mai multe campanii social media sub un singur site.

Este o sursa de continut complex, ce nu si-ar gasi locul pe alte canale, incluzand stiri si opinii ale gamerilor despre gaming, avand si un rol de suport pentru viitoarele campanii de marketing. Va deveni cel mai bogat loc cu informatii cu privire la SAPPHIRE, asa ca gamerii care cauta cunostinte despre gaming, stiri sau suport tehnic din partea SAPPHIRE trebuie sa ia in considerare ca prima resursa de vizitare situl www.sapphirenation.net.

Disponibilitate - Seria SAPPHIRE NITRO Gaming va fi disponibila prin partenerii nostri de e-tail si retail incepand cu luna iunie 2015.