Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriA5 Quad Plus, primul smartphone Allview cu sistem Lollipop

Allview a lansat cel mai accesibil smartphone cu sistem de operare Lollipop


Allview, brandul brașovean de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, a lansat, ieri, smartphone-ul A5 Quad Plus.

A5 Quad Plus, primul smartphone Allview cu sistem Lollipop


Allview, brandul brașovean de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, a lansat, ieri, smartphone-ul A5 Quad Plus.

Cu un display de 4.5” IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta rulează cel mai recent sistem de operare, Android 5.1, Lollipop, și este disponibil în două variante de culoare – alb și negru afirma sursa citata

Datorită succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vândut în peste 120.000 de unități, lansăm astăzi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce în plus internet de mare viteză 4G și cel mai recent sistem de operare, Android 5.1, Lollipop. Smartphone-ul menține design-ul tineresc și minimalist al gamei Young”, a declarat Lucian Peticilă, Director General Allview.

Telefonul dispune de două camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus și un număr impresionant de funcții: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Multi Angle.


A5 Quad Plus este disponibil începând de ieri pe bază de precomandă la prețul de 499 lei


Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia și Lituania. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră și performanță ridicată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine