Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Top al celor mai citite carti in luna Aprilie 2015

Cele mai citite carti in Aprilie 2015

Cartea Anei Dragu, Mâini cuminți. Copilul meu autist, a emoționat cititorii încă de la lansarea oficială, fiind unul dintre cele mai citite volume digitale în luna aprilie, conform elefant.ro. “Povestea femeii singure, care crește doi copii, dintre care unul are nevoi speciale, și face toate astea muncind pe rupte în timpul zilei, studiind boala în timpul nopții, fără a o lua razna...” scrisă de Ana Dragu a apărut la începutul lunii aprilie, perioadă în care are loc și Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului afirma Elefant


În același top pentru eBooks realizat de elefant.ro pentru luna aprilie, alte volume preferate de români au fost Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă semnată de Andrei Ciobanu și Cincizeci de umbre ale lui Grey a binecunoscutei scriitoare britanice E L James.


În topul vânzărilor de cărți în format fizic scrise de autori români, se află titluri cunoscute precum 40 de zile scrisă de Chris Simion, urmată de Pas cu Pas, autobiografia semnată de președintele Klaus Iohannis și de Exercitii de echilibru a lui Tudor Chirilă. În cadrul aceluiași clasament, printre preferați au fost și autorii Irina Binder cu cele două volume din seria Fluturi și Mircea Cărtărescu cu De ce iubim femeile. Ediția 2013.

În topul cărților scrise de autori străini, primul loc este ocupat de E L James cu Cincizeci de umbre ale lui Grey, locul doi este deținut de Markus Zusak cu scrierea Hoțul de cărți, iar ocupanta celei de-a treia poziții este Veronica Roth cu Divergent. Insurgent. Volumul II.


Topul a fost realizat de catre Elefant!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine