Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

SAPPHIRE R9 290X Tri-x 8GB este o placa grafica buna ce se bucura de un success deplin

SAPPHIRE R9 290X Tri-x 8GB este o placa grafica buna ce se bucura de un success deplin


După aproximativ 3 luni de la anunțarea plăcii grafice SAPPHIRE R9 290X Tri-x 8GB, modelul se bucură de o atenție deosebită în rândul gamerilor pentru performanțele pe care le oferă acesta fiind disponibil la un preț mai redus datorită adoptării Tri-X, cooler-ul special dezvoltat de la SAPPHIRE.

SAPPHIRE R9 290X Tri-x 8GB inregistreaza un succes deplin din partea media pe plan global


SAPPHIRE R9 290X Tri-X 8GB este bazată pe arhitectura internă GCN (graphics core next) de la AMD cu 2816 unități de procesare stream și un engine îmbunătățit de până la 1020Mhz.

Este echipată cu 8GB de memorie GDDR5 pe o magistrală de 512 bit iar acum prezintă overclocking din fabrică la 1375 MHz (5.5GHz efectivi) oferind o lățime de bandă mai largă față de modelele precedente.

 Asamblată pe un pcb original SAPPHIRE, layout-ul este cuprins din 6 faze de alimentare cu până la 240 wati (40 wati per fază) pentru perfomanțe maxime.

Doi conectori cu 8 pini asigură energia necesară sistemului (până la 375 wati inclusiv interfața PCI-express).

Cu suport pentru display-uri Ultra HD 4K și tehnologie AMD Eyefinity multi-screen, seria SAPPHIRE R9 290 maximizează experiența vizuală pentru lucru sau gaming cu imagistică superioară și display-uri de înaltă rezoluție.

Placa permite rularea celor mai noi și solicitante jocuri din punct de vedere ethnic fiind optimizată pentru un gameplay cursiv și oferă utilizatorilor o experiență captivantă. Plăcile grafice SAPPHIRE cu această implementare se adresează în special utilizatorilor ce vor adopta noile monitoare Ultra HD 4K.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine