Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

YouTube va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare

YouTube, filială a grupului Google, va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare

YouTube a început să contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre această nouă modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesată pe bază de abonament săptămânal, oferind internauților o mai bună posibilitate de utilizare a YouTube în raport cu nevoile lor, potrivit AFP - afirma Agepres ca sursa citata.

Deocamdată nu se cunosc prețurile abonamentelor și nici data lansării acestui serviciu, care urmărește în același timp să valorifice mai bine munca producătorilor de videoclipuri.

Canalul YouTube, inițial o platformă pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazează astăzi pe distribuirea gratuită a videoclipurilor și se finanțează din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web.

Un oficial al YouTube a refuzat să dea detalii despre acest proiect, însă a subliniat că responsabilii YouTube au în vedere mai multe oportunități pentru ca fanii platformei să se bucure de conținutul oferit, iar creatorii videoclipurilor să câștige mai mulți bani din produsele lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine