Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1 cu procesor Intel

Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1

Satellite Click Mini! Este fantastic. Cu display de 22.6 cm (8.9”), dimensiuni compacte pentru ultra-mobilitate și echipat pentru a fi utilizat în douã moduri, acesta se transformã dintr-un laptop complet funcțional cu Windows 8.1 Update, în tabletã, prin simpla apãsare a unui buton.

Perfect pentru utilizatorii de Windows care se aflã mereu în mișcare, ca prim dispozitiv intuitiv pentru copii sau pentru studenții interesați de tot ce e mai bun, Satellite Click Mini se adapteazã pentru a rãspunde nevoilor unui cerc larg de utilizatori.

Satellite Click Mini, cu display de 22.6 cm (8.9”), cântãrește doar 470 gr2 și are o grosime de doar 9.8 mm în modul tabletã – sau 999 gr2 și 19.9 mm cu tastatura atașatã – fiind astfel companionul portabil ideal. Display-ul Full HD plus (1920 x 1200) oferã o experiențã excelentã pentru vizionarea filmelor și a fotografiilor, în timp ce ecranul IPS luminos are un unghi mai larg de vizualizare, pentru flexibilitate sporitã sau cazul în care mai multe persoane privesc ecranul.

Pe lângã experiența vizionãrii captivante, utilizatorii se pot bucura și de un sunet extrem de bine definit. Satellite Click Mini este echipat cu difuzoare stereo, pentru conținut audio sporit de Dolby® Digital Plus™. Aceastã suitã asigurã claritatea perfectã a fiecãrui sunet sau note muzicale, pentru calitate premium ce adaugã profunzime și putere melodiilor preferate, jocurilor sau filmelor.

Prin Windows 8.1 with Bing preinstalat, utilizatorii pot beneficia de abonament pentru 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite accesul la aplicații familiare pentru citirea e-mail-urilor sau crearea de noi documente. Acest abonament poate fi extins și pe un alt PC pentru a asigura o experiențã Windows unitarã, între dispozitive. În plus, cu spațiu de stocare3 în OneDrive de 1 TB inclus și posibilitatea de a adãuga mai mult, utilizatorii pot salva toate datele de care au nevoie, iar cele 60 de minute Skype lunare sunt incluse pentru a fi mereu în legãtura cu prietenii din întreaga lume.

Procesorul Intel® AtomTM, cu care este echipat acest dispozitiv, asigurã toatã performanța și viteza necesarã celor mai noi jocuri pentru dispozitive mobile, precum și o graficã uimitoare, pornire rapidã, browsing și multi-tasking.

Satellite Click Mini include o gamã de opțiuni de conectivitate, fie cã e folosit în modul tabletã sau laptop. Pe tabletã, un port Micro-HDMI® oferã opțiunea de a reda conținut pe un ecran mai mare, iar un slot microSD/SDHC/SDXC împreunã cu portul Micro-USB 2.0 ajutã la transferul datelor între dispozitive. Tastatura este echipatã cu un port USB 2.0 pentru transferul fișierelor, iar slotul SD de dimensiuni standard oferã posibilitatea de a mãri spațiul de stocare eMMC (32 GB). Funcția wireless display este, de asemenea, inclusã pentru partajarea conținutului audio și video cãtre alte dispozitive, fãrã a fi nevoie de cabluri.

Datoritã camerei posterioare de 5MP și auto focus, utilizatorii nu vor rata nicio fotografie în mișcare. Iar cu ajutorul camerei web HD frontale, aceștia vor putea sta de vorbã fațã în fațã cu prietenii sau colegii. Satellite Click Mini este echipat, de asemenea, cu aplicația TruCapture pentru ca utilizatorii sã poatã captura cu ușurințã informații de pe orice document de hârtie, tablã de scris sau imagine proiectatã - prin simpla fotografiere - salvând timp pentru productivitate crescutã în mișcare.

TruCapture îmbunãtãțește și lizibilitatea informațiilor prin reducerea reflexiilor și prin corectarea culorilor, pentru a face imaginile și textele mai ușor de identificat și de citit. În plus, cuvintele imprimate în imaginile realizate cu TruCapture vor putea fi cãutate și transferate cu ușurințã în alte aplicații, datoritã caracteristicii de recunoaștere a caracterelor.

Satellite Click Mini este pe atât de elegant pe cât este de confortabil, disponibil cu finisaj Satin GoldTM sau Smart White Pearl. Este de asemenea foarte rezistent și mereu pregãtit pentru viața în mișcare.