Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Jocul Gran Turismo 6 are inca un membru: Renault Alpine Vision Grand Turismo

Renault prezinta Alpine Vision Gran Turismo

Compania Alpina revine în atenția publicului și ne prezintă un supercar virtual, numit Vision și creat pentru jocul Gran Turismo 6 – cel care deja mai bine de un an este onorat cu diferite concepte create de tot felul de producători auto.

Reprezentanții companiei franceze spun că mai multe elemente ale vehiculului virtual vor apărea și pe modelul de serie, care va debuta în anul 2016.Un alt constructor care se aliniază trendului lansat de celebrul joc Gran Turismo 6 este Renault, prin intermediul brandului său Alpina, care se pregătește să revină în forță în lupta cu producătorii de sport/supercaruri.

Modelul creat de francezi pentru lumea virtuală a curselor este supercarul concept Alpine Vision Gran Turismo, ce va fi disponibil începând cu data de 3 martie pentru pasionaţii curselor virtuale.

Iar pentru a fi admirat de absolut toți doritorii, conceptul va fi expus şi în mărime naturală în cadrul Festivalului Automobilelor Internaţionale din Paris şi al Show-ului Retromobile 2015, desfăşurat tot în capitala Franţei, la Porte de Versailles


Renault prezinta Alpine Vision Gran Turismo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine