elefant.ro vrea sa vanda peste 45.000 ceasuri in 2015

elefant.ro vrea sa vanda peste 45.000 ceasuri in 2015, de trei ori mai multe decat in 2014

În anul 2015, elefant.ro și-a propus vânzarea a peste 45.000 ceasuri, o cantitate de trei ori mai mare decât cea din 2014.

Ceasurile devin astfel una dintre categoriile cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro.

Mall-ul online al familiei oferă în orice moment o gamă diversificată de accesorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu peste 5000 de ceasuri pe stoc.

Pe lângă producătorii deja recunoscuți de accesorii de măsurare a timpului, elefant.ro este singurul magazin online care pune la dispoziția românilor și branduri precum Cluse, Perigaum și Thomas Earnshaw.

Costul mediu de achiziție a unui ceas este de 300 lei, iar decizia de cumpărare se bazează pe importanța mărcii producătoare.

Ceasurile sunt clasate pe locul al doilea în topul categoriilor de produse de pe elefant.ro, ca venituri din vânzări, iar începând de marți, 7 aprilie, ora 00:00 până joi, 9 aprilie, ora 23:59, românii vor avea la dispoziție reduceri de până la 80% la întreaga gamă de ceasuri de pe site. Cele peste 700 de accesorii reduse se adresează atât doamnelor cât și domnilor și pot fi cadourile ideale de Paște.

Printre cele mai vândute branduri de ceasuri de pe elefant.ro se numără Thomas Earnshaw, Fossil, Casio, Timex, Festina, dar la mare căutare sunt și cele produse de Cluse, Seiko, Bigotti Milano, Tommy Hilfiger, Guess, Perigaum, Esprit, Diesel și altele.