Edotec lanseaza prima navigatie auto multimedia universala

La 5 ani de la infintare, Edotec lanseaza prima navigatie auto multimedia universala, sub brand-ul propriu, denumita repezentativ EdoNav


Adresata pasionatiilor de tehnologii ce te tin conectat in masina, EdoNav este una dintre cele mai accesibile navigatii auto multimedia de pe piata care va avea de oferit o bucurie fiecarui membru al familiei tale.

Am plecat de la premisa existentei unei nevoi de schimbare a sistemelor auto multimedia care se afla in dotarea standard a masinilor din fabrica, ce contin doar CD player si radio.

EdoNav e genul de aparat ce inlocuieste perfect originalul cu o navigatie auto multimedia performanta, dar la un pret mult mai accesibil in comparatie cu modelele existente pe piata , din gama sa.

Ai la indemana, intr-un singur loc, cele mai importante functionalitati, cum ar fi functia Bluetooth, radio cu CD/DVD, redare fisiere MP3 cu ID3-Tag, procesor de sunet digital, o putere mai mare prin procesorul Cortex A9 cu 1.2 GHz, ecran touchscreen de 6.2” cu rezolutie de 800 x 480 px. Toate pentru un sofat placut si in siguranta.

EdoNav – Top Features:

Cu EdoNav te bucuri de o viteză de operare îmbunătățită cu 60%, grație procesorului Quad-Core Cortex A9 cu frecvență de 1.2 GHz, ceea ce face EdoNav cea mai rapidă navigație multimedia din clasa sa. Trăiește o experiență multimedia superioară prin imagini clare și detaliate, redate la o rezoluție de 800 x 480 px, în timp ce ecranul touchscreen capacitiv HD de 6.2” asigură o acuratețe sporită și un răspuns rapid la atingere.

Utilitate și eficiență prin modul GPS încorporat.

Găsești rapid destinația favorită, puncte de interes pe traseu și îți planifici ruta conform preferințelor tale. Rapid și intuitiv!

Putere impresionantă, grație amplificatorului MOSFET 4 x 50 W integrat, care asigură un mediu excelent de audiție în maşină.

Experienta multimedia fara limite


Gratie functiei Touch, este mai usor ca niciodata sa iti alegi media preferate, cu o simpla atingere de ecran. In acest fel, navigarea e mult mai intuitiva. Cu EdoNav nu este nevoie sa renunti la colectia ta multimedia cand pornesti la drum. Aparatul permite redarea cu usurinta a CD-urilor si DVD-urilor tale preferate.
Cu intrarile USB/SD, poti stoca pana la 32 de GB de date. La redarea fisierelor MP3 sunt afisate ID3-Tag, care iti permit vizualizarea artistului, numelui piesei sau al albumului.

Putere impresionanta, sunet mai clar

Noul procesor Cortex A9 de 1.2 GHz ii ofera lui Edonav mai multa stabilitate si performanta ca oricand.
Timp de incarcare redus, ecran tactil, calitatea sunetului – acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante functii ale noii navigatii auto Edonav.

Radio Data System (RDS) permite stocarea de informatii aditionale in modul radio.
Sistemul Anti Șoc iti ofera cea mai buna experienta multimedia, chiar si pe suprafete neregulate. Acesta este un aspect important atat pentru CD, DVD, cat si pentru stick USB si carduri SD. Nu lipseste nici functia Last Position Memory, care permite ca la pornirea aparatului, filmul urmarit/melodia ascultata sa porneasca din punctul in care a ramas la ultima inchidere.

Sunet mai bun gratie procesorului DSP. Componentele audio de calitate si procesorul de sunet digital, precum si conversia semnalului analog in sunet digital fara distorsiuni, ii ofera Edonav o calitate perfecta a sunetului. Experienta auditiva imbunatatita. Egalizatorul si preset-urile de muzica Rock, Pop, Classic, etc. iti permit sa reglezi sunetul conform preferintelor tale personale. MPEG4, MP3, AVI, WMA si multe altele. Nimic nu ii scapa navigatiei auto Edonav.

Posibilitati de conectare

Navigatia dispune de posibilitati aditionale de conectare. Camera marsarier. Parcarea masinii este acum mult mai usoara. Langa intrarea AV, EdoNav are o intrare suplimentara dedicata pentru camera marsarier. Prin portul RCA poti conecta cu usurinta un subwoofer. Prin intrarea AV poti conecta elemente aditionale, precum monitoare sau console de jocuri. Port de comenzi volan: posibilitate de învăţare a comenzilor rezistive. Prin portul de comenzi volan, se poate face integrarea directa cu sistemul. Atentie – uneori este nevoie de adaptor CAN-BUS, in functie de modelul autoturismului tau.

Bluetooth

EdoNav dispune de conexiune prin bluetooth si streaming audio A2DP (iPhone, Android etc.).
Conexiunea bluetooth permite redarea melodiilor si aplicatiilor radio direct de pe telefon.
Prin conexiunea bluetooth poti utiliza EdoNav prin hands free. Astfel, vei avea in permanenta ambele maini pe volan si nu vei fi distras de utilizarea telefonului. Tot cu ajutorul functiei bluetooth, EdoNav preia agenda ta telefonica, fiind mai usor ca niciodata sa iei legatura cu cei dragi.

Bucura-te mai tare de timpul petrecut in masina! 

Alege navigatia auto EdoNav, pentru o experienta multimedia memorabilla!