Download Yahoo Messenger 11.5 gratuit, versiune finala

Download Yahoo Messenger 11.5 gratuit, versiune finala

Yahoo Messenger 11.5 a iesit din faza Beta dupa o perioada de 7 luni, fiind disponibil acum in varianta finala. Versiunea 11 include un numar de noi caracteristici, printre care suport pentru Facebook, Twitter si alte retele de socializare.

Yahoo a ales ca versiunea 11 a Messenger sa fie puternic orientata catre platformele de socializare, care pe langa clasicele conversatii text sau conferintele audio/video, se vor putea juca jocuri de colaborare si se va putea interactiona cu retelele de socializare.

Acum este posibil, prin intermediul Messenger 11, sa fie facut update-ul status-ului de pe Facebook, utilizatorii putand lua parte la desfasurarea unor jocuri sociale, integrate in interfata aplicatiei, cum ar fi Mafia Wars, Fishville sau Pool.

Cum utilizatorii folosesc din ce in ce mai multe dispozitive (tablete, smartphone-uri) pentru conectarea la Internet, Messenger 11 permite sign-in-ul simultan pe mai multe terminale, astfel incat sa nu se piarda nici un update. Versiunea de download este disponibila pe website-ul Yahoo!

Totodata, versiunea 11 ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea ce fac prietenii lor pe Twitter, Flickr si Pulse, dar si de a comenta pe marginea activitatii acestora, direct din aplicatia Messenger. De asemenea, este posibila postarea unui update unic, pe toate platformele de socializare, in acelasi timp.

Cu Messenger 11, arhiva conversatiilor este accesibila online (fiind salvata pe serverele Yahoo), de pe orice calculator, folosind numele de utilizator si parola aferente contului.

Download Yahoo Messenger