Visual Fan au lansat un smartphone la Mobile World Congress

Visual Fan au lansat un smartphone la Mobile World Congress


Brașovenii de la Visual Fan, care produc și comercializează electronice sub brandul Allview, au lansat în cadrul târgului Mobile World Congress, smartphone-ul X2 Soul PRO.

X2 Soul PRO are un design unibody, o grosime de 5,5 mm și este construit din metal și sticlă rezistentă la zgârieturi. 

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android 5.0, Lollipop, display-ul de 5,2inch Full HD și camerele de 13MP și 8MP.

Aspectul sofisticat și luxos este evidențiat prin liniile cromate ale ramei și combinația curburilor cu suprafețele drepte. 
„X2 Soul PRO este un device care inspiră simțurile și iși adaptează culorile UI-ului la mediul înconjurător. Plăcut la atingere și la privire, smartphone-ul va surprinde într-un mod plăcut atât prin performanță cât și prin funcțiile sale”, declară Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

Device-ul este ușor, subțire dar și puternic, șasiul intern fiind realizat din aliaj de aluminiu și magneziu, ce oferă cel mai bun raport rezistență mecanică / greutate.

Device-ul se adaptează mediului înconjurător și creează teme utilizând combinații ale culorilor din jur, acestea completând starea și sentimentele trăite în mod unic.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 1699 lei.