ITCamp 2015 a ajuns la editia a V-a

ITCamp 2015 | Cea mai mare conferință IT de comunitate din Transilvania – ediția a V-a

Comunitatea ITCamp organizează cea de a cincea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 21-22 mai 2015 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 40 de ore de conținut tehnic si discuții de tip open-panel, prezentate de peste 26 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, doi experți cu titlul de Microsoft Regional Director (Andy Cross, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 12 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri recunoscuți pe plan internațional (Paula Januszkiewicz, Enterprise Security MVP; Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Malone, Enterprise Security MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.). Va invitam sa vizionați interviul acordat de Peter Leeson partenerului nostru media principal, Ionut Balan (Mobzine).

Conferința acoperă teme de interes general, grupate pentru prima oara după complexitatea sesiunilor. În urma feedback-ului primit de la sponsori și participanți, evenimentul din acest an va aduce câteva schimbări. Cea mai importantă dintre ele este de departe introducerea unui track mai puțin tehnic, orientat preponderent spre zona de IT business/management.

O altă schimbare importantă o constituie o mai mare deschidere către abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Pe parcursul edițiilor anterioare ne-am concentrat permanent să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim ca prin această atitudine să transformăm a 5-a ediție ITCamp într-un eveniment IT de referință în regiune. Agenda evenimentului este încă în construcție, grație termenului încă nedepășit de 8 martie 2015 pentru Call for Content.

La această ediție, la fel ca în ultimii ani, ne dorim să acordăm o șansă și altor persoane din comunitățile IT (din România și din regiunea EMEA) să participe la conferința ITCamp în calitate de speaker. Deci, dacă doriți să aveți propria sesiune și să vă adresați unui public matur cu o vastă experiență în IT, atunci sunteți invitați să trimiteți propunerea până pe 8 martie 2015. Mai multe detalii găsiți aici.

Taxa de participare “Early Bird” la conferință este de 399 lei și include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Taxa de "Early Bird" este valabilă până pe data de 17 aprilie 2015 ora 23:59. Vă invităm să profitați de această ocazie și să vă rezervați locul la IT Camp 2015.

După data de 17 aprilie 2015, taxa de participare va fi de 499 lei. Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

Deveniți sponsor ITCamp! O sponsorizare oferită conferinței ITCamp este o modalitate foarte bună de a crește vizibilitatea organizației Dvs. în rândul comunității IT. Compania Dvs. va fi asociată cu cel mai mare eveniment organizat de comunitatea IT din Transilvania și care este foarte bine privit de către specialiștii IT, managerii IT de nivel superior și reprezentanții locali care participă la eveniment. Există disponibilă o serie de pachete de sponsorizare, iar organizatorii se vor asigura că veți alege pachetul potrivit nevoilor Dvs.

In 2011 avea loc prima ediție a conferinței ITCamp, având 21 de sesiuni tehnice desfășurate pe două track-uri paralele (Dev și ITPro) si înregistrând puțin peste 200 de participanți. ITCamp 2012 a făcut trecerea la formatul de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices), menținut pentru doua ediții consecutive (2012 si 2013). În 2012, cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume. În 2013, numărul participanților a trecut de 380, iar in zilele precedente conferinței au avut loc 3 workshop-uri și seminarii. ITCamp 2014 s-a remarcat însă ca fiind cel mai mare eveniment din istoria conferinței - peste 400 de participanți.