Cum sa suni gratuit pe internet? Suna gratis acum cu WhatsApp!

Cum sa suni gratuit pe internet ? Suna gratis acum cu WhatsApp! Aplicatia WhatsApp pentru Android ofera raspunsul gratuit!



Pasionatii aplicatiilor pentru telefonul mobil si fanii aplicatiei WhatsApp au din nou, un mare motiv de bucurie. Si au de ce! Aplicatia are, incepand din aceste zile, o noua functie implementata in ultima versiune, ce le va permite celor care o folosesc aplicatia WhatsApp, nu doar sa trimita mesaje si poze (multumedia), ci sa isi si sune prietenii folosindu-se doar de internet fara sa aiba costuri suplimentare, pacalind astfel retelele Telekom, Vodafone cat si Orange!

Vestea este ca posibilitatea apelurilor telefonice prin intermediul WhatsApp pentru telefon mobil a fost activata si este functionala. WhatsApp testeaza A/B Voice Call pentru Android si iOS de cateva luni. Reprezentatii WhatsApp au confirmat recent ca au testat functia, aceasta fiind deja disponibila pentru utilizatori in ultima versiune a aplicatiei, iar acum a fost implementata si in mod oficial.

Asadar, vor exista si schimbari minore ale interfatei utilizatorului: va aparea butonul pentru sunat langa numele contactului, iar cand este apasat acel buton, apelul este initiat, mentionandu-se cuvintele „WhatsApp Call".


Cat va costa acesta functie? Este gratuita? Nu, serviciul este gratis si nu va fi taxat de WhatsApp. Ca si alte aplicatii ca Skype sau Viber care ofera si disponibilitatea apelurilor telefonice, WhatsApp va efectua apeluri telefonice cu ajutorului internetului, WI-Fi sau mobile data. Atentie insa, cei care au banda limitata la internetul pe mobil functia de apelare va functiona la o viteza mai mica.

E disponibila chiar pentru oricine? Din nefericire, in momentul de fata noua functie este limitata doar pentru cativa utilizatori - doar pentru utilizatorii care au telefoane mobile cu sistem de operare Android. Ea va functiona pe toate dispozitivele cu sistem de operare Android, iar in prezent se fac teste si pentru utilizatorii de iPhone.

Se pare, ca nu va fi putea fi folosita deocamta pe cei cu telefoane mobile care au sistem de operare - Windows Phone. Este totusi interesant de vazut un studiu statistic care sa ne spuna cat la suta au telefoane mobile cu Android si cati au pe iOS ?


Cum poti dispune de functia de apeluri telefonice?

Ca sa poti avea Whatsapp cu functia de voice calling pe Android tot ce trebuie sa faci este sa descarci ultima versiune a aplicatiei (download WhatApp ultima versiune gratis, versiunea 2.12.12) de pe site-ul oficial al companiei!

Atentie! Pe Google Play se afla inca versiunea 2.12.5, care nu suporta noua functie.



Nu uitati ca si cu aplicatia FooTalk App poti suna, oriunde in lume, gratuit de pe Facebook. Citeste aici cum poti face.