Top aplicatii Android lansate in 2015 si folosite zilnic

Top aplicatii Android lansate in 2015 si folosite zilnic



Iata un top al celor mai bune aplicatii Android pentru telefoanele mobile cat si tablete.


Daca dispui de un smartphone, cu sistem de operare recent Android, pentru a imbunatatii capacitatea telefonului poti instala cateva utilitare ca si aplicatii care-ti pot face "viata" mai usoara si te pot ajuta in navigarea si utilizarea telefonului tau inteligent.

Aici voi aminti aplicatiile folosite de mine care ma ajuta zi de zi, includ aplicatii bancare, utilitare pentru telefon, multumedia cat si devertisment.

1. Facebook - acesta aplicatie este gratuita si se poate instala pe orice telefon mobil Android. Este simpla, utila, se instaleaza repede si functioneaza perfect. Rar am intalnit probleme. A fost testata pe Samsung Galaxy Express 2 cat si pe LG Optimus dar si pe Sony Xperia.

2. Twitter - ca se Facebook este o aplicatie gratuit de social media si se adreseaza pasionatilor de texting.

3. Google Authentificator - este o aplicatie foarte utila si inteligenta prin care iti poti proteja conturile si parolele. Poti integra Dropbox, Paypal, toate conturile Google si multe altele. Recomandata.

4. Avast - Mobile Security & Antivirus - este cel mai bun antivirus care se poate instala gratuit. Pentur anumite caracteristice veti fi nevoiti sa achizitionati o versiune contra cost. Eficienta si rapida, inlatura foarte multe amenintari.

5. Whatsapp - este cea mai buna aplicatie de comunicatii instant, cu ajutorul careia puteti trimite sms-uri text, imagini, video intre prietenii ale caror numere de telefon le aveti in agenda si folosesc si ei aplicatia.

6. Opera - celebrul browser web. Gratuit, la fel de performant si util ca si Google Chrome si Mozilla Firefox

7. Mozilla Firefox - browser web. Instalabil gratuit din Google Play.

8. Google Chrome - broser web. Poate cel mai bun browser web pentru telefoanele mobile. Construit de Google ca si sistemul de operare, acest fapt recomanda din start utilizarea lor pentru o compatibilitate maxima.

9. Expense Manager - cea mai utila aplicatie de buget. Cu acesta aplicatie, o folosesc zilnic, lunar inregistrez fiecare cheltuiala si venit. Este structurata pe categorii si ofera statistici rapide. Din pacate versiunea free nu oferta acces la statistici si bugete extinse, pretul de achizitie este de doar 8 lei in Google Play. O recomand pentru a vedea pe ce cheltuiti banii familiei

10. Bit Defender pentru mobil - cel mai bun antivirus romanesc.

11. BCR Token, HomeBank - internet banking pe telefonul tau mobil. Indiderent de banca ta, fiecare bancare are o aplicatie destinata interent bankingului.

12. eMAG Aplicatia pentru telefon mobil - cel mai mare retaier online nu putea lipsi din lista celor mai bune aplicatii pentru telefonul mobil.

13. Shazam - este aplicatia multimedia numarul 1 prin care puteti afla cine canta melodia favorita. fie ca sunteti langa un televizor, radio sau masina, in cateva secunde Shazam va arata cine canta si cum se numeste piesa favorita.

14. Clean Master - cel mai bun utilitar pentru amplificarea si curatarea proceselor si fisierelor nedorite din telefonul mobil. Curata memoria si procesele, curata fisierele temporare si are integrat si un antivirus.

15. SMS Parking by Vodafone - utilitar cu care puteti sa platiti parcarea, rovinieta in marea majoritate a oraselor din Romania.

16. AccWeather - cel mai bun widget care afiseaza informatii despre starea vremii.

17. Trip Advisor - Celelbrul site in care puteti afla review-uri despre viitoarele voastre excursii nu are voie sa lispeasca din telefon.

18. Birthday reminder - este un utilitar pe care-l folosesc zilnic. Se sincronizeaza cu Facebook si afiseaza in top bar numele persoanei sarbatorite. Astfel nu ratati niciun eveniment din cercul vostru de prieteni.

19. Calculator salariu - cea mai buna aplicatie care efectueaza calcule salariale afisand informatii despre impozite, taxe retinute pentru un salariu brut, net.

20. YouTube - mai are sens sa spun ceva despre aplicatia Google ?


Aceste aplicatii sunt din punctul meu de vedere cele mai utile si eficiente, le folosesc zilnic sau aproape zilnic. Daca vreti sa le instalati, cautati in Google Play (Magazinul Google) aplicatia dupa numele respectiv.

Voi ce aplicatii folositi ?