Telekom, primul operator care introduce in oferta Samsung Galaxy Grand Prime

Telekom, primul operator care introduce in oferta Samsung Galaxy Grand Prime


Telekom Romania Mobile Communications anunta ca a introdus in oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premiera pe piata operatorilor de telefonie mobila din Romania. Samsung Galaxy Grand Prime este un smartphone multimedia dedicat publicului tanar si mai ales amatorilor de selfie-uri.


Cu o grosime de numai 8,6 mm, terminalul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezolutie de 540 x 960 qHD, ideal pentru jocuri, internet sau clipuri video. De asemenea, memoria interna de 8 GB si procesorul quad core de 1,2 GHz permit o navigare lina si o experienta multitasking superioara.

Telefonul este dotat cu doua camere: una principala, de 8 MP, si una frontala care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezolutie de 5 MP si permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade.

Aceasta caracteristica face din Samsung Galaxy Grand Prime telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a surprinde cadre mai largi, alaturi de mai multi prieteni.Samsung Galaxy Grand Prime este un dotat cu Bluetooth 4.0 si sistem de operare Android KitKat 4.4. Bateria de 2600 mAh, mai puternica decat bateriile altor telefoane de pe acest segment, asigura o autonomie de utilizare de pana la 17 ore de.

Telekom Romania Mobile Communications anunta ca a introdus in oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premiera pe piata operatorilor de telefonie mobila din Romania!