Cea mai buna camera video de supraveghere 360 grade - camera megapixel IP Brickcom

Cea mai buna camera video de supraveghere 360 grade

Lentila tip ochi-de-peste (fisheye) este foarte intalnita in aplicatiile care necesita vedere larga a spatiului inconjurator si vedere panoramica gratie unghiului extrem de larg (180 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala). O camere de supraveghere video cu lentila fisheye poate monitoriza intreaga zona o singura data pentru a obtine informatii complete. In acest moment, exista pe piata un alt tip de lentila speciala care indeplineste aceeasi sarcina, depasind performantele lentilei fisheye. Aceasta lentila se numeste panomorfa si atrage din ce in ce mai multa atentie din partea specialistilor.

Lentila panomorfa este proprietatea tehnologica a ImmerVision -Canada. De ce este mai buna lentila panomorfa in comparatie cu lentila fisheye?

 Pentru ca lentila panomorfa proiecteaza pe senzorul camerei o imagine sub forma de elipsa spre deosebire de lentila fisheye care produce o imagine circulara. Pe aceeasi camera, lentila panomorfa furnizeaza informatii optice sensibil mai detaliate si foloseste senzorul camerei la maxim de potential.

Lentila panomorfa obtine rezultate mai bune decat lentila fisheye in ceea ce priveste rezolutia optica si gradul de folosire a senzorului de imagine cu deosebire in zona periferica a imaginii.

In acest moment, seria de camere de 360 de grade de la Brickcom cu lentila panomorfa este alcatuita din domul de exterior MD-300NP-360 cu senzor de imagine 3 megapixeli si MD-500AP-360 cu senzor de imagine de 5 megapixeli.

Aceste camere fixeaza standarde noi de calitate pentru piata camerelor panoramice la preturi competitive.