Azi, ultima zi din eMag Revolutia preturilor 3! Cand incepe revolutia preturilor la eMag ?

eMag Revolutia preturilor 3! Cand incepe revolutia preturilor la eMag ?

Revolutia preturilor emag: Luna ianuarie este o luna moarta. Fara cumparaturi, fara bani cheltuiti aiurea. Totul este cugetat si calculat pena la ultimul leu, ca deh, in decembrie au avut loc multe seisme financiare prin portofelele noastre. Nu ? Sint sigur ca am dreptate. Dar no, salariile au revenit in conturile, lucrurile au inceput sa se mai miste putin. Imediat se apropie triunghiul mortii in februarie si martie (14, 1 si 8) =)) si trebuie sa ne pregatim "sufleteste".

Revolutia preturilor emag 2015 In aceste zile, incepand cu 27 ianuarie, eMag, cel mai cel din online ne pregateste surprize pentru bugetele noastre si vine cu oferte si reduceri care mai de care.

Deci, in 27 ianuarie, maine are loc Revolutia preturilor 3. Emag, anunta ca pe versiunea de mobil, vor incepe mai repde cu o ora dar nu se stie exact cand va incepe, cand vor da drumul ofertelor. Oare cand se probaga in DNS modificarea =)) . Promotia incepe maine si tine 3 zile, ca-n povesti. Bani sa avem!

Nu se stie cand incepe si mai ales ce tipuri de produse vor fi in promotie ? Electronice? Electrocasnice, carti sau alte nebunii. Nu stiu dar vom afla.

In paralel cu Revolutia Preturilor de pe eMag, pe eMag se mai desfasoara campanii de reduceri si oferte!

Momentan, va ajut cu link-uri rapide spre cele mai importante categorii de pe eMag pentru Revolutia preturilorVa vom prezenta in detaliu! Spor la cumparaturi!

LIVE BLOG: Iata mai jos cele mai tari oferte de pe eMAG! Nu va voi spune pretul, va las pe voi sa vedeti! Este surpriza! Click acum!


Spor la cumparaturi!