Cum instalezi Flash Player pentru Mozilla Firefox pe Android?

Cum instalezi Flash Player pentru Mozilla Firefox pe Android

Sa fiu sincer mi-a luat ceva timp sa reusesc sa instalez un plugin pentru Mozilla Firefox pe telefonul meu Samsung Galaxy Express 2 cu Google Android. Am tot incercat diverse aplicatii dar nu vroia sa afiseze in browser niciun script care continea flash.

Mereu obtineam mesajul "Tap to activate the plugin". Am incercat sa activez si pe un LG Optimus P700, tot cu Android si la fel, rezultatul nu a fost unul bun.

Am reusit intr-un final dupa cateva incercari sa activez Flash Player-ul pe Android.

Daca si voi intampinati aceasta problema urmati pasii descrisi aici si cred ca nu veti avea probleme!

Accesati unul dintre link-urile de mai jos pentru a download-a Flash Player (ultimele versiuni) pentru Android. Prima categorie de link-uri contin Flash Player pentru Google Android 4 iar a doua serie este pentru Android versiunea 3 si chiar 2.

Download Flash Player Mozilla Firefox pentru Android v4 gratuit:
 Download Flash Player Mozilla Firefox pentru Android v2 si v3 gratuit:

Dupa ce s-a instalat, prima etapa in activare este parcursa. Mare atentie, inainte sau dupa acest download al ultimei versiune de Flash, trebuie ca in setarile telefonului sa aveti activa permisiunea de instalare ale aplicatiilor din surse diferite de Google Play. Din motive de securitate aceasta este dezactivata. O puteti dezactiva dupa ce finalizari instlarea.

Etapa urmatoare este instalarea APK-ului Flash pentru browserul Mozilla Firefox. Este o procedura care are nevoie de doar doua confirmari. Una pentru permisie Google si una pentru Flash.

Dupa finalizarea instalarii, setati in browserul sa accepte Plugin-uri fara confirmare si fara atingere.
Acestea se realizeaza in meniul telefonului cat timp browserul este deschis in Settings / Customize / Display / Plugins and set Enable (prima optiunea)

Inchideti complet browserul si reporniti. Este necesar!

Pentru Google Chrome pe Android nu am verificat daca aceste etape si acest APK este functional. Voi reveni cu un articol special dedicat pentru Google Chrome pe Android.

Succes!