Cadouri si urari frumoase de Sf Valentin (Valentines Day)

Ziua indragostitilor: Cadouri si urari frumoase de Sf Valentin (Valentine's Day)

Indiferent cum iti place sa denumesti ziua indragostitilor nu uita ca este numai o simpla denumire,de convenienta, a unei zile obisnuite din calendar.

Totul depinde numai de tine,de voi sa o faceti cu adevarat deosebita de celelalte zile ale anului. Si tot de voi depinde daca va fi numai o singura zi sau fiecare zi va deveni o zi a voastra si o veti transforma intr-o saptamana,o luna, un an sau o viata a indragostitilor.

De ce sa va limitati la 1-2 zile pe an pentru dragostea ta,a voastra ? De ce sa petreceti numai in data de 14 sau 24 februarie ? Exista oare un singur motiv ? Desigur ca nu ! Nu uitati sa fiti romantici clipa de clipa. Iubiti-va si fiti romantici ora de ora. De ce sa lasati timpul sa se interpuna intre voi ? De ce lasati monotonia sa se instaleze intre voi ?

Nu uitati sa va iubiti !


Aduceti-va aminte de primii fiori ai dragostei voastre,de fiorii primei intalniri timide,de primul sarut,de prima voastra imbratisare.... De ce sunteti atat de ocupati incat sa lasati praful sa se astearna peste tot ceea ce v-a legat si v-a consolidat relatia ? Trebuie sa fiti buni unii cu altii,chiar daca ati ajuns la " N+1 " ani de
relatie.

Desfintati rutina !!


Un gest de tandrete,un cuvant de alint,o privire patrunzatoare pot face diferenta... Fiti curati ! La interior pentru voi si la exterior pentru cei din jur.

Voi,barbatilor,incercati zilnic sa nu fiti vulgari ! Voi,femeilor,incercati sa nu va mai dezbracati atat de repede de tot si de toate !Nu uitati sa fiti feminine !Asta nu inseamna sa ai gene de 1 cm lungime.

Privindu-ti iubitul cu ochi de indragostita,automat,vor straluci mai tare. Aceasta licarire nu ti-o va da nici un rimel din lume ! Si fie esti barbat,fie esti femeie nu uitati de gesturile marunte : Fa-i ceaiul cu lamaie atunci cand e bolnav. Nu uita de masa in 2,luminata de cateva lumanari,de buchetelul de flori.Nu uita de parfumul preferat si foloseste-l ca si cand v-ati vedea prima oara.

Du prichindelul la scoala. Adu prichindelul. Priviti-va piciul cand doarme. Nu o bate ! Renunta la paharul baut in plus.Nu fa scandal. Fiti civilizati unul cu celalalt. Du gunoiul la ghena,cumpara painea... Nimic nu te va injosi si nu te va detrona din jiltul statutului tau social. Suna prozaic !

Oricum este mai frumos decat sa iesiti impreuna in societate,in data de 14 sau 24 februarie,doar "de ochii lumii",iar in restul timpului sa traiti o singuratate in 2. Fiecare gest marunt,facut zilnic,dezinteresat,se va aseza ca o caramida solida, temeinica si va consolida relatia voastra de dragoste. Fiti prieteni,fiti intelegatori,fiti toleranti. Cand v-ati cunoscut, gandul v-a plecat ca v-ati gasit jumatatea. Daca ati format,in sfarsit,intregul de ce sa-l stirbiti ? Si inca ceva....

Daca iubirea, imaginatia va conduce la a oferi un cadou in aceste 2 zile speciale ganditi-va mult inainte.....  Cadoul poate sa fie un SMS de dragoste, un telefon mobil sau orice altceva din suflet.

O carte daruita din suflet.

Cadoul cumparat pentru aceste zile trebuie sa fie numai pretextul unei noi mangaieri sau al unui nou sarut in plus,adaugat musai la cele mentionate mai sus. In cazul in care toate acestea lipsesc cadoul isi va gasi locul,in cel mai fericit caz, intr-un ungher intunecat.

Iubiti-va acum si intotdeauna.