Oferte si reduceri la carti, carti gratis online. Libris & Elefant promoveaza un numar record de titluri cu reduceri de pana 50% dar si carti gratis online

Libris

Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania.

Libraria online Libris, brandul brasovean numarul 1 in domeniul cartilor online in aceste zile ofera pasionatilor si iubitorilor de carti reduceri puternice.

Libris este si cel mai mare depozit de carte din Romania in avand 150.000 de titluri de carte, din care 23.500 in limba romana, peste 2.000 de titluri de muzica si peste 900 de titluri din categoria film.

Pune la dispozitia clientilor iubitori de carte peste 127.000 de titluri de carte in limba engleza. Libris ofera muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic prompt, un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, multiple modalitati de plata, inclusiv rate fara dobanda sau plata din trezorerie pentru achizitiile institutiilor de stat.

Elefant

Magazinul online care a inceput cu carti este pozitionat pe piața romanească drept “mall-ul online al familiei”, ofera clientilor sai peste 90.000 de produse: carti, eBooks, filme, muzică, eReadere, tablete ai alte produse.Mai jos puteti gasi o lista cu site-uri straine care ofera carti gratuite online.

1. www.scribd.com  -  este cea mai mare biblioteca digitala din lume.

2. www.issuu.com  – este cel mai mare site cu publicatii online in care poti gasi 11 milioane de publicatii.

3. www.free-ebooks.net -  este siteul numarul 1 al cartilor electronice gratuite.

4. www.bibliotecapemobil.ro - este un site nascut dintr-un parteneriat cu Humanitas, Elefant.ro si Vodafone. Poti gasi carti gratuite din diferite domenii Clientii Vodafone au gratuit pe site de pe mobilul.

5. www.1cartepesaptamana.ro - promoveaza citirea unei carti pe saptamana.

6. www.elefant.ro  – Magazinul online care a inceput cu carti este pozitionat pe piața romanească drept “mall-ul online al familiei”

Daca aveti si alte surse, va rog sa completati in cadrul sectiunii de comentarii.