Noul Audi TT este distins cu premiul “Best Networked Car”

Noul Audi TT este distins cu premiul “Best Networked Car”


Noul Audi TT este vehiculul cu cea mai bună conectivitate în Germania. Acest lucru a fost descoperit de “auto motor und sport” și revista CHIP în cadrul concursului “Car Connectivity Award.”

Aproximativ 42.700 de cititori ”auto motor und sport” și CHIP au votat marca triumfătoare în domeniul conectivitate digitală. La întrebarea „Ce constructor auto oferă cea mai inovatoare tehnologie de conectivitate,” 71,4% dintre aceștia au votat Audi.

Cu noul TT și 29,5% din voturi, Audi a obținut titlul la categoria “Connected Car”. Cea mai remarcabilă dotare a noului Audi TT este Audi virtual cockpit. Aceasta combină instrumentele de bord și afișajul MMI într-o singură unitate digitală centrală, impunând noi standarde cu animații dinamice și grafică precisă.

Totodată, Audi s-a clasat pe prima poziție a categoriilor referitoare la integrarea telefoniei mobile, navigație, entertainment/multimedia și sisteme audio. Dotări impresionante din aceste categorii includ sistemul de navigație MMI plus și standardul LTE pentru comunicații mobile. Tragând linie, Audi a ieșit triumfător în cinci din zece categorii.

Serviciile de conectivitate Audi au triumfat și în alte patru categorii.