Evolio prezinta smartphone-ul Neos Dual SIM, 4.5” IPS, Quad Core, GPS, Android 4.4

Evolio prezinta smartphone-ul Neos Dual SIM, 4.5” IPS, Quad Core, GPS, Android 4.4

Smartphone-ul Evolio NEOS este Dual SIM, are procesor Quad-Core, ecran IPS OGS Full Lamination de 4.5", GPS+GLONASS, camera foto de 8 Mpx si baterie de mare capacitate

Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu si elegant, cu lateralele ecranului foarte inguste si margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alaturarea dintre carcasa mata si antireflex, cu textura anti-alunecare si ecranul stralucitor.

Ecranul de 4,5 inch de tip One Glass Solution ofera imagini vii si un unghi de vizibilitate foarte generos. Culorile prind viata datorita caracteristicii IPS a ecranului, telefonul avand si o protectie sporita impotriva zgarieturilor.

NEOS este echipat cu procesor QUAD CORE, iar memoria RAM de 1 GB garanteaza rularea simultana a mai multor aplicatii, inclusiv cele cu grafica solicitanta. Memoria interna de 8 GB, cu posibilitate de extindere cu pana la inca 64 GB, sustine, de asemenea, performantele smartphone-ului.

Bateria de 2000 mAh ofera o autonomie sporita noului smartphone QUAD CORE, putand sustine pana la 300 de ore de functionare in stand-by, pana la 24 de ore de convorbiri in retea 2G si pana la 12 ore de convorbiri in retea 3G. In plus, NEOS este echipat cu senzori de proximitate si de lumina ambientala, care ajuta la mentinerea unui consum redus de energie.

Smartphone-ul Dual Sim NEOS are preinstalata, in premiera, si aplicatia callRomania, un serviciu de telefonie VoIP care permite efectuarea de apeluri in retele de telefonie nationale si internationale la costuri foarte mici. In plus, la crearea contului, utilizatorul primeste 5 euro credit cadou pe care ii poate folosi timp de o luna.

Noul telefon Quad Core Evolio are functii de editare a fotografiilor prin modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, albastru, si altele, sau prin aplicarea de diverse modele de rame sau prin modificarea unor elemente precum expunerea, claritatea, contrastul, umbrele, tonalitatea, saturatia, si altele


Smartphone Neos Dual SIM, 4.5” IPS, Quad Core, GPS, Android 4.4

TouchscreenDa
Dimensiune Display4,5 inch
Tip EcranIPS, OGS Full Lamination
Rezolutie Display540 x 960 px
Model ProcesorBroadcom Quad Core
Frecventa Procesor1,2 GHz
Sistem de operareAndroid 4.4 KitKat
Tip SIMNormal SIM, Micro SIM
Memory CardMicroSD up to 64 GB
Memorie interna8 GB
Memorie RAM1 GB
GPSGPS + GLONASS
Retea3G: 900 / 2100 , 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
ConectivitateA-GPS, Bluetooth, Wi-Fi
Camera8 Mpx
FlashDa
Camera Secundara0.3 Mpx
PorturiJack 3.5 mm, Micro USB
Senzori G-Sensor, Senzor de lumina, Senzor de proximitate
Dimensiuni si Greutate136.5 x 68 x 7.9 mm, 115 gr
Formate AudioAC3, ACC, APE, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Formate VideoAVI, FLV, MKV, MP4, WMV
SAR0.94 W/kg
Baterie2000 mAh Li-Ion

Sursa: Evolio Shop Romania - Telefonul se poate cumpara de pe Evolio Shop.